Kocaman son sözünü söyledi! Tazminat...

1.5 milyon euro tazminat alma hakkı olan Aykut Kocaman, Fenerbahçeli yöneticilere son sözünü söyledi.

Kocaman son sözünü söyledi! Tazminat...
Kocaman son sözünü söyledi! Tazminat...
GİRİŞ 21.06.2018 15:37 GÜNCELLEME 21.06.2018 15:58
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe yönetiminin önceki gün bir açıklama ile görevine son verdiği Teknik Direktör Aykut Kocaman’dan fedakarlık örneği. Sarı-Lacivertliler’in eski çalıştırıcısının feshedilen sözleşmesinde kulübü ile 1 yıllık daha anlaşması olduğu için 1.5 milyon Euro (Yaklaşık 8 milyon 250 bin lira) alacağı bulunuyordu.

YÖNETİME TEKLİFİNİ İLETTİ

Kocaman’ın yönetimin aldığı bu karar sonrası 1.5 milyon Euro'luk alacağı için avukatı aracılığıyla yönetime başvuracağı haberleri çıkmıştı. Ancak Aykut Hoca’nın bu yolu tercih etmediği ve yönetime “Benim alacağımın yarısını verin, kalan yarısı kulüpte kalsın. Ancak yardımcılarımın gelecek sezon alması gereken ücreti tam olarak verin” dediği öğrenildi.

 

 

KOCAMAN BU SEZON DİNLENECEK

Yönetimin bu konuda ne cevap verdiği henüz açıklanmazken, Kocaman 750 bin Euro'luk alacağından feragat etmiş olacak. Aykut Hoca’nın yardımcılarının ise alacağı rakamın 500 bin Euro civarında olduğu kaydedildi. Öte yandan Aykut Kocaman’ın bir süre dinleneceği ve bu sezon takım çalıştırmayı düşünmediği ifade edildi. (Akşam)

YORUMLAR 68
  • FENERLİ 5 yıl önce Şikayet Et
    FENERBAHCELI dedigin böyle OLUR
    Cevapla
  • memet 5 yıl önce Şikayet Et
    adam...harbi fenerbahçeli.. bitanesi var milli takıma bile bunu yapmadı,hem git mekan bas sokak çetesi gibi ,ondan sonrada şerefli bir makamda otur oldu .aykut kocaman sen bir admasınnn bazılarının adını çıkartan şakşakcılar var sadece,
    Cevapla
  • Deli Dumrul 5 yıl önce Şikayet Et
    Teknik direktörlüğünü beğenmem ama adamlıkta Fatih Terim'i de Şenol Güneş'i de cebinden çıkarır Aykut Kocaman. Başarılı olmasını çok isterdim.
    Cevapla
  • doğrucu 5 yıl önce Şikayet Et
    biriyle kontrat yaptığın zaman şartlarını yerine getireceksin.zaman ister dolsun,ister dolmasın.adamı kendine bağladınmı ceremeyide çekeceksin.Aykutu hiç sevmem ama adamın parasını vereceksiniz.üstlik hepsini istemiyor.Fatih kılı kılına istiyor.cimbomdan parasını aldığı halde.adamlık farkı bu işte.
    Cevapla
  • alayına 5 yıl önce Şikayet Et
    burda milli takım kendi takımı karşılaştırmasını yapıp terime laf atan yorumcular milli takım mı tuttuğun takım mı başarılı olsun dense tuttuğu takımı seçer herkesin tuttuğu kendine bırakana da 10 katı ulan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle