Fenerbahçe'nin Vincent Janssen teklifi!

Geçtiğimiz sezon 5 milyon Euro'ya kiralanan Janssen için Tottenham'a 2.5 milyon teklif edildi. Pazarlıklar sonuç verirse Janssen çubuklu formayı giymeye devam edecek.

Fenerbahçe'nin Vincent Janssen teklifi!
Fenerbahçe'nin Vincent Janssen teklifi!
GİRİŞ 17.06.2018 11:21 GÜNCELLEME 17.06.2018 11:33
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Brezilyalı golcü Fernandao'yu Al Wahda'ya satan Fenerbahçe'de forvet olarak sadece Soldado kaldı. 

Fenerbahçe, UEFA ile süren finansal fair play anlaşması nedeniyle kiralama formülüyle seçenekler değerlendiriliyor. Sarı-Lacivertli yönetim, geçen sezon kadroda olan Vincent Janssen'i bir sezon daha kiralamak için çaba sarfediyor.

 

 

JANSSEN DE İSTİYOR

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Vincent Janssen'i İngiliz kulübü Tottenham'a 5 milyon Euro gibi astronomik bir bedel ödeyerek kiralamıştı.

Bu sezon böyle bir bedel ödenmesi söz konusu değil. Sportif direktör Damien Comolli'nin Tottenham ile pazarlık yaptığı ve 2.5 milyon Euro önerdiği öğrenildi. Pazarlıklar sonuç verirse Vincent Janssen yine çubuklu formayı giyecek..

YORUMLAR 9
  • osmangazi 5 yıl önce Şikayet Et
    jensen değilde basdost, bamba gibi forvetler lazım fb ye.jansene verilen para boşa gitti. hiçbi faydası olmadı.boşuna kiralamak gereksiz.
    Cevapla
  • genç fb mehmetcik 5 yıl önce Şikayet Et
    jensene 5 milyon euroya bonservisiyle alınırdı. 1 sene kiralık ücreti çok fazla hem sakatlandı oynayamadı bi işe yaramadı.boşa giden paralar. 3 yl önce muhammed salahı ve basdostu fb ye önerdim ancak aziz başkan gitti sakatları aldı. zarar etti.kaybetti. bu iki golcü şimdi 100 milyon euro ediyor.
    Cevapla
  • ayhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Oh ne alâ.Sağlam ticaret.5 milyona al 2.5 milyona kirala.
    Cevapla
  • Etmez 5 yıl önce Şikayet Et
    O para bile fazla biir forvet bulun alın zaten elinizde sağlam bir tane var
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 5 yıl önce Şikayet Et
    Aldığının karşılığında ne verdi Jansen bırakın bu işleri başka forvetmi kalmadı dünyada Ligin yarısını sakat geçirip tıkır tıkır parasını aldı fener ne aldı!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle