Comolli, İngilizlerle pazarlık masasında!

Fenerbahçe, Vincent Janssen'i bir sezon daha kiralamak için temaslara başladı. Sportif direktör Comolli, daha önce görev yaptığı Tottenham ile bizzat görüşüyor, İngilizler'in istediği fiyatı aşağı çekmeye çalışıyor.

Comolli, İngilizlerle pazarlık masasında!
Comolli, İngilizlerle pazarlık masasında!
GİRİŞ 16.06.2018 14:33 GÜNCELLEME 16.06.2018 14:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fernandao'yu Al Wahda'ya satan Fenerbahçe'de forvet olarak sadece Soldado kaldı. Kanarya, UEFA ile süren anlaşma dolayısıyla kiralama formülüyle transferde ilerliyor. Yönetim, Vincent Janssen'i bir sezon daha takıma kazandırmak için uğraş veriyor.

Aziz Yıldırım yönetimi geçen sezon Tottenham'a 5 milyon Euro kiralama bedeli öderken, İngiliz ekibi benzer bir rakam talep ediyor. Oyuncunun alacağı maaşı da göz önünde bulunduran sportif direktör Comolli ise rakamı yarı yarıya indirmeye çalışıyor.

Daha önce görev yaptığı Tottenham ile yakın ilişkiler içinde olan Fransız futbol adamı, Janssen'in Fenerbahçe'de kalmak istemesini koz olarak kullanıyor. 24 yaşındaki Hollandalı forvet yaptığı her açıklamada, İstanbul'da çok mutlu olduğunu ve kariyerine Fenerbahçe'de devam etmeyi arzuladığını söylüyor.

YORUMLAR 2
  • FenerbahçeLEE 5 yıl önce Şikayet Et
    bize golcü gibi golcü lazım kim gibimi hiiç gocunmam gomis gibi abubakar gibi bize sezonu 7-8 gollen bitirecek adam lazım değil bir vazgeçin artık şu kafadan çok çalışıyormuş koşuyormuş arkadaş koşmasın gol atsın gol
    Cevapla
  • Istemiyoruz 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam iyi falan ama gol sayisi düsük. Adamakilli 20 ve üstü gol atacak adam istiyoruz
    Cevapla