Ali Koç-Ersun Yanal zirvesi! Görüşmeler başladı

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları devam ederken Ersun Yanal ile Bodrum'da görüşen başkan Ali Koç, tecrübeli hocayla temaslarını sürdürecek ve daha sonra Yanal’la, Comolli de bir görüşme gerçekleştirecek.

Ali Koç-Ersun Yanal zirvesi! Görüşmeler başladı
Ali Koç-Ersun Yanal zirvesi! Görüşmeler başladı
GİRİŞ 10.06.2018 09:52 GÜNCELLEME 11.06.2018 09:08
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’de başkanlığa Ali Koç’un gelmesinin ardından hareketli günler devam ediyor. Koç’un, Sportif Direktörlük pozisyonuna getirdiği Damien Comolli, yönetimle ortak yürüttüğü çalışma çerçevesinde gelecek sezon takımın başına geçecek doğru hocayı arıyor.

Birçok isim gündeme gelirken yerli olarak gündeme Ersun Yanal geldi. Daha önce Fenerbahçe’yi 2013-2014 sezonunda çalıştıran ve Nisan ayında zirveyi garantileyen Yanal’la, bizzat Ali Koç seçim öncesi bir araya geldi. Bodrum’da yapılan görüşmede her iki taraf da, birbirleriyle düşüncelerini paylaştı.

 

 

Koç’un, adaylar arasına aldığı Yanal ile temasını sürdüreceği ve daha sonra da Sportif Direktör Comolli’nin, tecrübeli teknik adamla bir toplantı yapacağı öğrenildi.

Ayrı bir parantez açmıştı

Hatırlanacağı gibi Koç, Aziz Yıldırım’la girdiği seçim yarışı sırasında kongrede yaptığı konuşmada, Yanal için de ayrı bir parantez açmıştı. Sarı-Lacivertliler’in yeni patronu, Yıldırım’ı, “Kendisini şampiyon yapan hoca, özel hayatı nedeniyle, ses kaydını yayınlayarak gönderilir mi? Zico’dan, Ersun Yanal’a, tüm parçalar bir bütündür ve tarihteki yerlerini almışlardır” sözleriyle eleştirmiş ve Yanal’a haksızlık yapıldığını vurgulamıştı.

YORUMLAR 50
  • guest 5 yıl önce Şikayet Et
    700 milyonluk ali koç ile dünyanın en popüler teknik direktörü ersun yanal.
    Cevapla
  • Pöh 5 yıl önce Şikayet Et
    Takıma yerli hoca diye niye diretiyorlar anlamadım. Takımda 2 tane yerli topçu var zaten. Onlarda gitsin bizim caminin hocasından öğrensin ne öğreneceklerse.
    Cevapla
  • asılfbli 5 yıl önce Şikayet Et
    konuyu fbli gibi gözüken çakma fbliler sarmış. şunu bilin ki hiçbir fbli aykutu istemiyor. ersun yanal ise en iyi aday olacaktır
    Cevapla
  • metin ok 5 yıl önce Şikayet Et
    çok haklısın şimdiden tutuştular
    Cevapla
  • devam 5 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe işte aziz kalsaydı gsnin 10 şampiyonluğunu gördü ama en azından gs yi kendi evinde yeniyordu şimdi oda olmayacak fener ağlama
    Cevapla
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Kocaman iyi hocadır. Takımı tam topladım derken göndermeleri çok saçma. Gelen de diyecek ki bana 2 ya da 3 yıl verin ama biliyorum yine olmayacak onada şut ve diğeri ve diğeri hiç bitmeyecek. Aykut Kocamana bırakın takımı kardeşim. Bırakın şu adama takımı! Başarılı adam Aykut ve Zico dan başkası olmadı
    Cevapla
  • metin ok 5 yıl önce Şikayet Et
    aykut küçük takımlar için iyi hocadır ama şampiyonluğa oynayan takım için yetersizdir.Ersun yanalın elinde kafro zayıf olmasına rağmen farkla şampiyon oldu ve istediği hiçbir oyuncu alınmadı.mali sıkıntılara rağmen aykut dünyanın oyuncusunu aldı aldıkları valbuena hariç kalitesiz onu da oynatmıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle