Ali Koç ile Comolli'nin dört ana gündemi

Ali Koç ile Damien Comolli yoğun bir toplantı trafiğine başladı. Fenerbahçe Doğuş'un Tofaş maçında dahi gündem üzerinden görüşmeler devam ederken, A'dan Z'ye tüm konular titizlikle ele alındı.

Ali Koç ile Comolli'nin dört ana gündemi
Ali Koç ile Comolli'nin dört ana gündemi
GİRİŞ 09.06.2018 10:34 GÜNCELLEME 09.06.2018 10:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de yeni sezonun futbol çalışmaları yoğun bir toplantı trafiğiyle resmen başladı. Damien Comolli'nin sportif direktör olarak 3 yıllık imzası ve göreve başlamasıyla Ali Koç da kolları sıvadı.

Başkan Koç, çok güvendiği Comolli ile beraber uzun saatler toplantılar yapıp, birçok konuyu ele alıyor. Hatta önceki gün oynanan Fenerbahçe Doğuş-Tofaş basketbol maçı esnasında salonda bile kafalarındaki planlara, kuracakları organizasyona ve yapacakları çalışmalara dair gündem değerlendirmeleri yapıldı.

 

 

A'dan Z'ye tüm konular titizlikle ele alınırken Başkan Koç ile Sportif Direktör Comolli başlıca şu konular üzerinden görüşmeler yapıyor: 

Tüm konular

- İlk iş teknik direktörü belirleme. Mevcut antrenör Aykut Kocaman'ın çalışmaları, analizleri, raporları ve sundukları ile listedeki yabancı teknik adamların son durumlarıyla detaylıca bir karşılaştırma.

- Yıl boyu İngiltere'de tutulan analiz şirketinden gelen sonuçların ortaya konması, mevcut A takımın son durumu, altyapıdan gelen katkı, istatistikler ve başarı-başarısızlık haritası ele alınıyor.

- Transfer çalışmalarında nasıl yol izleneceği diğer konu. Maddi şartlara göre kiralık hamleleri, bonservisli transfer kriterleri ve takip edilen oyuncuların durumları izleniyor.

- Scouting departmanıyla kurulacak ilişki, Samandıra Tesisleri'ndeki çalışma ortamı ve personel ile yapılacak yeniliklerin üzerinden geçiliyor.

YORUMLAR 1
  • slm.aleykm..... 5 yıl önce Şikayet Et
    aykutu göndermezsen. sende istifa et. ali koç
    Cevapla