İşte Kocaman'ın Ali Koç'a sunduğu rapor

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın başkan Ali Koç ile yaptığı görüşmede sunduğu rapordan detaylar ortaya çıktı.

İşte Kocaman'ın Ali Koç'a sunduğu rapor
İşte Kocaman'ın Ali Koç'a sunduğu rapor
GİRİŞ 09.06.2018 10:07 GÜNCELLEME 09.06.2018 12:36
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’deki geleceği belirsizliğini koruyan Aykut Kocaman, önceki gün yeni başkan Ali Koç ile bir araya gelmişti. Seçimden önce, “Yeni yönetimi rahatlatmak için istifamı sunacağım” diyen Kocaman, bu sözlerine rağmen herhangi bir girişimde bulunmamıştı. 53 yaşındaki çalıştırıcı, Ali Koç ile yaptığı görüşmede, takımın son durumuyla ilgili hazırladığı raporu başkana sundu. Kocaman, göreve devam etmesi halinde kadroya yapılmasını istediği takviyeleri de Koç’la paylaştı. İşte o rapor:

'Yeni kaleci gelecek'

 

 

■ Volkan Demirel’e yeni sözleşme önerilmeli. Yola kendisiyle devam edebiliriz. Ancak mutlaka onu zorlayacak, hatta birinci kaleci olacak bir transfere ihtiyaç var.

■ Sol bekte Hasan Ali Kaldırım’la rekabete girecek bir takviye iyi olur. Ancak bunun aciliyeti yok. Gerekirse İsmail Köybaşı’ndan yararlanmaya çalışabilirim.

‘Orta saha alabiliriz’

■ Roman Neustadter’den memnunum ancak yeni sezonda alternatif isim olarak kalmalı. Skrtel’in yanına güçlü ve geriden oyun kurmada başarılı bir stoper şart.

■ Orta sahada Mehmet Topal ve Josef ikisiyle devam etme taraftarıyım. Yine de şartlar uygun olursa iki yönlü bir orta saha alabiliriz.

‘Janssen’i isterim’

■ Geride kalan sezonda kanat oyuncularından beklediğimiz kadar skor katkısı alamadık. Buraya transfer yapılırsa, Valbuena veya Aatif’tan birini gönderebiiriz.

■ Vincent Janssen’ın bir sezon daha bizimle kalmasını isterim. Eğer bunu başaramazsak, yeni bir forvete de ihtiyacımız olacak.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 29
  • fenerli 5 yıl önce Şikayet Et
    aykutun söyledikleri yapılırsa galatasaray beş sen üst üste şampiyon olur. Kovun gitsin hemen
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu takviyeler yapılırsa mevcut takım 4-5 yıl şampiyon olur...
    Cevapla
  • FB MANYAĞI 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali başkanım biz seni aykut ve eski futbolcu ların tamamına yakınını gönderesin diye destekledik. Yeni enerji yeni bir sayfa gerek. Yoksa ne anlamı var başkan değiştirmenin. Lütfen kararını gözden geçir ve gerekeni yap başkanım. Kör topal futbolla karın doymaz. Saldıran takım lazım.
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    bu mu?
    Cevapla
  • H.B.V. 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç hiç iyi yapmadı! Aykut kaldımı H.Ali ve Şenerde ,kalır! bütün işe yaramazlar kalır!. şu an hayla kırıklığı yaşıyoruz! eğer Ali koç Aynen devam ederse Yine söylüyorum Fenerbahçe kupa mupa alamaz!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle