Erdoğan: Aykut hoca ile devam edilecekmiş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe başkanlığına seçilen Ali Koç hakkında açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 08.06.2018 10:04 GÜNCELLEME 08.06.2018 11:16
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Buket Aydın moderatörlüğündeki ‘Seçim Özel’de, Demirören Medya Grup Başkanı, Kanal D ve CNN Türk İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal ve Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat’ın sorularını yanıtladı.



"ZANNEDİYORUM, AYKUT HOCA İLE DEVAM EDİLECEK"

Ali Koç'un Fenerbahçe başkanlığına seçilmesiyle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gerçekten Ali Bey açık ara bir başarı elde etti. Doğrusu ben de evvelsi gün arayıp kendisini tebrik ettim. Yeni dönemde o da artık bu beklenen başarıyı ortaya koyması lazım. Sadece ulusal bazda müsabakalar olmayacak. Zannediyorum, hocayla devam etme gibi bir şeyi var. Gazetelerden de o yönde haberler okudum. Aykut Hoca ile devam etmeleri, eksiklerin giderilmesi onların sorunudur. Tüm futbolcularla atılacak adımlarda güçlü bir Fenerbahçe ortaya çıksın isteriz. Galatasaray iyi bir noktaya gelmiş vaziyette. Orada da Fatih Hoca'nın kendine has üslubu ve ispatlamış olduğu konumu var. Beşiktaş'ta Şenol Hoca zaten tartışılmaz bir durumu var. Kimler gidecek, kalacak bunlar belli değil. Biz de bunları gazetelerden takip ediyoruz. Bizim bu kulüplerimiz, Trabzonspor da dahil. Başakşehir de benim takım. Orada da Abdullah Hoca kendisini ispatlamış vaziyette. Başakşehir'in de ulusal, uluslararası bazdaki başarıları bizleri çok çok sevindirecektir. Kulüplerimize başarılar diliyorum. Artık uluslararası bazda şöyle bir zorlarlarsa biz de iftihar ederiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Spor yapıyor musunuz?" sorusunu ise şöyle  yanıtladı:

"Bu ara yok, nerede yapayım ama normal zamanda haftada üç gün böyle  bir şeyim var, bu üç gün içerisinde ben bir aletli jimnastik çalışmasını  yapıyorum. Bunun dışında şimdi havalar tabii artık güzel, havalar güzel olduğu  için de hem basketbol hem futbol ekibimiz var. Onlarla beraber evin orada onları  yapabiliyoruz. Tabii burada bütün mesele ter atmak. Teri atmak suretiyle işte o  stresi onunla beraber zaten atabiliyorsunuz. Ekibimiz de iyi bir ekip ama ben  tabii Cumhurbaşkanı olduğum için bana fazla dokunmuyorlar."

 

 

YORUMLAR 15
  • İrfan44 5 yıl önce Şikayet Et
    Reis sana dokunanı yakarız.
    Cevapla
  • Alper 5 yıl önce Şikayet Et
    Ayku kocaman devam edecekse bu senede beraberliklere basarı derız.bende ali koç geldi bu adamı gonderır dıye sevınmıstım.allah akıl fıkır versın yazık oldu bu senede sampıyonluk gitti
    Cevapla
  • berzah_ 5 yıl önce Şikayet Et
    yine aykutun saçmalıklarını dinleyeceğiz desenize
    Cevapla
  • kaya 5 yıl önce Şikayet Et
    Reis bir tanesin. Allah yardımcın olsun.
    Cevapla
  • iys 5 yıl önce Şikayet Et
    Tayyip Başkan fener bahce sampiyon Lay lay lay
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle