Aykut Kocaman Ali Koç ile görüştü! Rapor...

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, başkan Ali Koç ile görüştü.

Aykut Kocaman Ali Koç ile görüştü! Rapor...
Aykut Kocaman Ali Koç ile görüştü! Rapor...
GİRİŞ 07.06.2018 20:04 GÜNCELLEME 07.06.2018 22:49
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Koç ile bir araya gelen Aykut Kocaman, geçtiğimiz sezon takımda yaşananlar, takımın son durumu, takımın ihtiyaçları, yapılacak olan transferler üzerine uzun süren bir görüşme yaptı.

Aykut Kocaman'ın yaklaşımını ve sunumunu büyük memnuniyetle karşılayan Ali Koç, önümüzdeki günlerde Aykut Kocaman ile bir görüşme daha yapılacak.

 

 

Ali Koç ile Aykut Kocaman arasında yapılacak ikinci görüşmede, Kocaman Fenerbahçe ile hazırladığı 48 sayfalık sunumu Comolli ile de paylaşacak. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Aykut Kocaman ile yaptığı görüşmeden son derece memnun kalırken, Kocaman'a vermiş olduğu bilgiler ve gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR 32
  • aty 5 yıl önce Şikayet Et
    daha iyisini getiremeyecekse aykut hoca devam etmeli..
    Cevapla
  • Çerkeş'li 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam Aykut Kocaman
    Cevapla
  • gökhan 5 yıl önce Şikayet Et
    aykut hocanın müthiş bir sırrı var futbolda ve ben bunu ifşa ediyorum işte aykut hocanın futboldaki o müthiş taktiği ; Allahını seven defansa gelsin.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut defolup gitsin artık Ali başkan.
    Cevapla
  • hakın 5 yıl önce Şikayet Et
    aykut kocaman gibi hem futbol hemde antrenörlük hayatında fenerbahçeye katkılar sağlamış aynı zamanda iyi bir fenebahçeli olan bu adama def olup gitsin diyen adamda ne vefa vardır ne vefalı bir fenerbahçelidir
    Cevapla
  • Kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    Onca olumsuzluklara rağmen ligi ikinci bitirdi bence Aykut hoca FB için en uygun hocadır ve gerçek bir Fenerbahçelidir..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle