Ali Koç'un teklifi sonrası Aziz Yıldırım'dan karar

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Ali Koç'un yaptığı "Basketbolda şampiyon olursak, kupayı eğer isterse eski başkanımız Aziz Yıldırım ve ekibinin kaldırmasını istiyorum" teklifine sıcak bakmadığı kaydedildi.

Ali Koç'un teklifi sonrası Aziz Yıldırım'dan karar
Ali Koç'un teklifi sonrası Aziz Yıldırım'dan karar
GİRİŞ 07.06.2018 10:06 GÜNCELLEME 07.06.2018 10:36
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Aziz Yıldırım'ın, halefi Koç'un mazbata törenindeki "Basketbolda şampiyon olursak, kupayı eğer isterse eski başkanımız Aziz Yıldırım ve ekibinin kaldırmasını istiyorum" teklifine sıcak bakmadığı kaydedildi.

Fenerbahçe Doğuş'un efsane başantrenörü Obradovic de Tofaş galibiyeti sonrası "En büyük arzum ikinci maçı Aziz Yıldırım ile Ali Koç'un yan yana izlemesi" temennisinde bulunmuştu.

 

 

Fenerbahçe ile TOFAŞ arasındaki final serisinde ikinci maç bu akşam oynanacak. (Star)

YORUMLAR 15
  • necmi 53 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu kulübün kapısında bekçi de olurum diyen bir kişi Obradovic'in teklifin kabul eder...
    Cevapla
  • hkn7 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerli değilim ama bir şeyi fenerliler dahil herkes kabul etmek zorunda profesyonel ve amatör her branşta sürekli şampiyonluğa oynayan bir fenerbahçe oluşturdu Aziz Yıldırım çok sevmesemde... Fenerliler büyük çöküşe hazır olsun...
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    dalga gecmis bence
    Cevapla
  • ismail 5 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahce 20 yıl önçeki haline dönüyor göreceksiniz gruplar nasıl istediği yönetimi getiriyordu bir sonraki secimde herkes görecek aziz yıldırıma herkes hak verecek ama iş işten geçmiş olcak
    Cevapla
  • obrodoviç 5 yıl önce Şikayet Et
    azizliğini göstermiş.Ali koç ne yaptı sana? herkesle savaştın feneri de bitirdin.bırakın ya çağırmayın evinden seyretsin egolu kaprisli ESKİ başkan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle