Fenerbahçe, Barcelona ile karşılaşacak!

Fenerbahçe, yeni sezonda İspanya La Liga takımlarından Barcelona ile İstanbul'da hazırlık maçı oynayacak.

Fenerbahçe, Barcelona ile karşılaşacak!
Fenerbahçe, Barcelona ile karşılaşacak!
GİRİŞ 06.06.2018 09:35 GÜNCELLEME 06.06.2018 16:41
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış


Fenerbahçe'de yeni Başkan Ali Koç, 5 Haziran 2018 Salı günü Ülker Stadı'nda mazbatasını aldı. Ali Koç mazbata töreninde taraftarların önünde bir konuşma yaparak yeni döneme dair beklentilerini, hedeflerini anlattı. 
 
Öte yandan Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkanlığı döneminde ilk flaş gelişme yaşandı. Fenerbahçe yeni sezon öncesinde Barcelona ile hazırlık maçı oynayacak. Sarı Lacivertliler Barcelona ile hazırlık maçı oynayacak. 
 
Fenerbahçe'nin Barcelona ile oynayacağı hazırlık maçının ise tarihi henüz netleşmedi. Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe Başkanı ve Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç, geçtiğimiz aylarda Barcelona'nın Beko ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını 3 yıl daha uzatan sözleşmeye imza atmıştı.
 
Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç önderliğinde Barcelona ile hazırlık maçı yapılması konusunda Katalan ekibiyle anlaşma sağlandı ve bu dev müsabaka İstanbul'da olacak. Fenerbahçe - Barcelona hazırlık maçının tarihi ise henüz kesinleşmedi.  (Futbol Arena) 
 

YORUMLAR 13
  • jhgj 5 yıl önce Şikayet Et
    gariblerimmmmm kıskançlığınızdan çatlayın :))
    Cevapla
  • norvvveecli 5 yıl önce Şikayet Et
    çok güleceğiz çoook :)))))))))))
    Cevapla
  • Hsn 5 yıl önce Şikayet Et
    Ancak hazırlık maçı yaparlar :)
    Cevapla
  • ZiniskaşvaY 5 yıl önce Şikayet Et
    Feneri kimse tutamaz
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Hem para verip hem dayak yer gibi gol yemek istiyorlar yapacaklari tek sey var parayi cok verip golu az yesinler bari Ali Koç neyi kanitlamak istiyor acaba 2 AYDA Barcelona nin rakibimi olduk diyecek acaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle