L'Equipe duyurdu! 'Valbuena anlaşmaya yakın'

Fenerbahçe'nin yıldızı Valbuena'ya transfer teklifi! St. Etienne'in Valbuena'nın menajeriyle görüştüğü ve anlaşmanın uzak olmadığı öne sürüldü.

L'Equipe duyurdu! 'Valbuena anlaşmaya yakın'
L'Equipe duyurdu! 'Valbuena anlaşmaya yakın'
GİRİŞ 05.06.2018 22:15 GÜNCELLEME 06.06.2018 11:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

L'Equipe'te yer alan haberde; St.Etienne'in 33 yaşındaki yıldızın menajeri ile görüştüğü ve sözleşme şartlarında pazarlık yaptığı belirtildi.

Fenerbahçe'nin Valbuena için önemli bir bonservis talep etmeyeceği yazılırken, transferin önümüzdeki günlerde sonuçlanabileceği notu düşüldü.

 

 

Fenerbahçe'nin Valbuena için 1 ile 2 milyon euro arasında bir bonservis ücreti isteyeceği, St. Etienne'in de bu rakamı karşılamayı düşündüğü yazıldı.

St. Etienne yerel basınında çıkan haberde ise; Valbuena'nın Fenerbahçe'den yıllık 4 milyon euro ücret aldığı, St. Etienne için bu rakamın oldukça fazla olduğu ve bunun indirilmesi için görüşmelerin olduğu ifade edildi. Fransız oyuncunun bu rakamı düşmeye sıcak baktığı, anlaşmanın yakın olduğu bilgisi verildi.

Valbuena, geçen sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı toplam 40 resmi maçta 8 gol atıp 16 asist yapmıştı.

YORUMLAR 4
  • Bayburtlu gariban 5 yıl önce Şikayet Et
    arkadaslar turkiyenin en golcüsü benim haberiniz olsun
    Cevapla
  • ben aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    hemşerim mustafa cengiz al bu oyuncuyu galatasaray a gönder belhanda yı feghouli yi hadi hacı görem seni... saygılar sevgiler
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Bay ego adamı bitirdi. Birde paranın yetmediği şeyler de var. (Burak ).
    Cevapla
  • Heyyyy 5 yıl önce Şikayet Et
    Alin Burak Yılmazı 25 gol garanti. Tutturmuş millet Burak iyi değil diye. Geçin bu hikayeleri. Türk golcüler arasında kim atıyor o kadar golü... Bir de Cenk tabii...
    Cevapla