Ümit Özat'tan Ali Koç ve Aziz Yıldırım açıklaması

Fenerbahçe Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda bir tartışmada ismi geçen Ümit Özat, sosyal medya hesabından açıklamalara cevap verdi.

Ümit Özat'tan Ali Koç ve Aziz Yıldırım açıklaması
Ümit Özat'tan Ali Koç ve Aziz Yıldırım açıklaması
GİRİŞ 02.06.2018 20:30 GÜNCELLEME 02.06.2018 20:31
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Aziz Yıldırım, Ali Koç'a seslenip "Ümit Özat telefon bekliyor, arzu ederseniz bağlanacak. Ümit Özat'ı odanızdan attırdınız mı?" demişti.

Yıldırım'ın ardından söz alan Ali Koç ise, "Ümit Özat isterse bağlansın, maçı hatırlamıyorum... 2004'tü kalecimiz Rüştü Reçber'di, Ümit de kaptandı ve kırmızı kart görmüştü. Sanırım bir hocayla atışmıştı. Ben de locamda maç izliyordum, Ümit de Murat Özaydınlı bizim locada diye oraya geldi. Ben o sırada bir oyuncuya "Allah belanı versin" dedim, o da tepki gösterdi. Eski bir kürekçimiz vardı, Murat Özaydınlı ile birlikte onu çıkardı. Korumam yok benim, öyle bir şey olmadı" cevabını vermişti.

 

 

''ASIL ÜZÜCÜ OLAN...''

Sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunan Ümit Özat, tartışma hakkında "Kongre sırasında ismim geçti. Benim hakkımda telefonla bağlanacak denildi ama böyle bir şeye ne gerek vardı nede gerek kaldı. Sayın Ali Koç'un anlattığı gibi olaylarda azıyla fazlasıyla yaşanmıştır ve bu zaten yıllardır bilinen bir olaydı. Ben Fenerbahçe takım kaptanıydım ve o zaman bir arkadaşımı savunmak için yapmam gerekeni yapmışımdır ama acı olan sayın Ali Koç'un bu kulübün efsanelerini sayarken para için bu kulübü bırakıp gidenleri efsane ve kulübün temel taşlarından göstermesi üzücüdür. Fenerbahçe'nin iyiliği için ne gerekiyorsa o olsun." sözlerini kullandı.

YORUMLAR 6
  • Baris 5 yıl önce Şikayet Et
    Umit ozat futbolu biliyor fakat sivri bir insan. Dusundugunu acikca soyluyor. Turkiye de bu adamin kulup calistirmasi cok zor. Bu ulke de malesef bu tarz pek karsilik bulmuyor
    Cevapla
  • sinan 5 yıl önce Şikayet Et
    ulen her taşın altından sen çıkıyon
    Cevapla
  • hesabi 5 yıl önce Şikayet Et
    ümit doğruyu söylüyor revivo kimki efsane olsun
    Cevapla
  • Samii 5 yıl önce Şikayet Et
    Her yerden de bu adam çıkıyor sanırsın roberto carlos.
    Cevapla
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    la buda kendini fasulye gibi bimetten sayip herseye atliyo lan...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle