Fenerbahçe kongresindeki tezahüratlar LGS'ye giren öğrencileri olumsuz etkiledi.

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu, Ülker Stadyumu'nda saat 10:30'da başladı. Stat içinde yapılan tezahüratlar okuldaki öğrencilere kadar gidince veliler olaya büyük tepki gösterdi.

Stadın yan tarafında bulunan Kenan Evren Lisesi'nde Liseye Geçiş Sınavı'na (LGS) giren öğrencilerin bulunması sebebiyle stattaki tezahüratlar ve protestolardan çocuklarının etkilendiği gerekçesiyle veliler FB Divan Başkanlığı'na ulaşmak istedi.

Okul önünde sınavdaki çocuklarını bekleyen veliler, sınav saatinde böyle bir seçimin yapılmaması gerektiğini dile getirdiler. Genel Kurul sebebiyle stattan yükselen sesler sonrasında Fenerbahçe Kulübü'nden ilk etapta kimseye ulaşamadıklarını söyleyen veliler, çocuklarının uzun bir süredir LGS'ye hazırlandıklarını belirterek Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) ve İstanbul Valiliği'ne şikayette bulunacaklarını ifade ettiler.

Yorumlar 24 Yorum Var
  • Bjk 03.06.2018 20:11
    Kongreniz batsın,
  • asalet 03.06.2018 01:55
    ambulansda mı geçmesin boş boş konuma
  • Nilgün özöcal 03.06.2018 01:18
    Fenerbahçeyede kongrenizede yazıklar olsun çocuklarımızım geleceği ile oynadılar yuh fenerbahçe stadına
  • karadayı 02.06.2018 23:50
    ogrencin basarısız oldugunu bildiğin icin kılıf arama kadın. okulların onunden hergun onlarda tasıt geciyor ve okullardaki ogren ciler hergun sınav oluyor. bırak bu bahaneleri. sen git cocugunu ders calıstır.
  • Deva 02.06.2018 21:52
    Cocuklara yazik, buyuuuuk ihmal, bu cocuklarin sinavi yenilenmeli
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek