Ali Koç'tan Arsene Wenger ve yeni hoca açıklaması

Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç, TRT Spor'da Wenger ve yeni teknik direktör konusunda konuştu.

Ali Koç'tan Arsene Wenger ve yeni hoca açıklaması
Ali Koç'tan Arsene Wenger ve yeni hoca açıklaması
GİRİŞ 30.05.2018 00:12 GÜNCELLEME 30.05.2018 00:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe başkan adaylarından Ali Koç, TRT Spor'da katıldığı özel yayında çok önemli açıklamalarda bulundu. Ali Koç, Bodrum'a gelen Arsene Wenger ve yeni teknik direktör konusunda önemli ifadeler kullandı.

Ali Koç, öncelikle Aykut Kocaman ile görüşeceklerini dile getirirken, Wenger konusunda da dikkat çeken bir ifade kullandı.

 

 

Aykut Kocaman hakkında konuşurken, atak bir futbol anlayışını yaratmak istediklerini ''Aykut Kocaman bir hocadan fazlasıdır. İleriye dönük olarak Aykut Hoca da görüştüğümüz hocalardan bir tanesi. Ancak Aykut Hoca ile ilerlenmediği takdirde 1 senedir çalışmalar yapıyoruz. Kafamızda bir futbol tarzı var. Fenerbahçeliler 2-0 öndeyken bile acaba maçı galibiyetle bitirebilir miyiz? diye düşünüyor. Biz daha çok atak oynayan bir futbol felsefesi geliştirmek istiyoruz'' şeklinde dile getirdi.

Wenger söylentileri hakkında da kısa bir açıklama yapan Ali Koç ''Bizim listemizdeki hocaların 5 tanesi zaten transfer edildi. 4-5 tane daha var. Önce Aykut Hoca ile görüşeceğiz, konuşacağız. Ondan sonra da kararımızı vereceğiz. Arsene Wenger Bodrum'da, bir arkadaşımla. Onunla bir dostluğumuz var. Arsene Wenger oraya geldi. Onu ziyarete gelmiş. Bir yakıştırma yapıldı. Ama Arsene Wenger ile ilgili bir tasarrufumuz yok. Bizim sportif direktör olarak belirlediğimiz kişi, zaten her gün Arsene Wenger ile bir görüşme yapar'' dedi.

YORUMLAR 4
  • KanuniTR 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu adamı görmekten bıktım habere giresim gelmiyor. Bu adamlar ticari düşünürler Aziz Başkan gibi vefa gözetmezler. #azizbaskangitmeyecek
    Cevapla
  • bu ne ya.. 5 yıl önce Şikayet Et
    Gassaraylı seniiiii.....
    Cevapla
  • zalımsın fener 5 yıl önce Şikayet Et
    fos bu sene de foss
    Cevapla
  • veysel kerim 5 yıl önce Şikayet Et
    ali koc başkan fenerbahce şampiyon
    Cevapla