Wenger Türkiye'de... Ali Koç ile görüşecek!

Arsenal'de geçirdiği 22 yılın ardından takımdan ayrılma kararı alan Fransız teknik adam ARsene Wenger, tatil için geldiği Bodrum'da Fenerbahçe Başkan adayı Ali Koç ile görüşecek.

Wenger Türkiye'de... Ali Koç ile görüşecek!
Wenger Türkiye'de... Ali Koç ile görüşecek!
GİRİŞ 29.05.2018 13:48 GÜNCELLEME 29.05.2018 14:04
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'de 22 yıl teknik direktörlük yapan Arsene Wenger, Bodrum'da tatil yapıyor.

Arsenal Kulübü'nün eski Başkanı David Barry Dein'in davetlisi olarak Bodrum'a gelen Arsenal kulübünün eski teknik direktörü Arsene Wenger, Bodrum'a hayran kaldı. Arsene Wenger, Gümüşlük Koyu'ndaki bir balık restoranında Ağanlar Yatçılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Ağan, Cobra Yachitng Kurulu Başkanı Eren Bartu, Fransız şarkıcı Jean Bearch ve David Barry Dein ile birlikte akşam yemeği yedi, hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Fenerbahçe Kulübü başkanlığına aday Ali Koç ile görüşeceği öğrenilen Wenger'in, 3 günlük mavi yolculukta dinleneceği ardından İstanbul'a gideceği öğrenildi. Erdem Ağan, "Arsenal Kulübü'nün eski başkanı Dein, zaten Bodrum hayranı ve Bodrum'da yatı olan bir dostumuz. Yaz aylarının önemli bir bölümünü Bodrum'da geçirirken böyle güzel değerli isimleri de ilçemize davet ederek tatil yapmalarını sağlıyor, güzel bir akşam yemeği yedik" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 25
  • cecen1907 5 yıl önce Şikayet Et
    Alex Alex Alex yardimcisida r. Carlos
    Cevapla
  • Muratt 5 yıl önce Şikayet Et
    Arsen Wenger 22 yılda Arsenal' de 2 şampiyonluk yaşamış. Avrupa'da finalde Galatasaray'a kaybetmiş. Arsenal'in geniş imkanlarına rağmen Avrupa'da kupası yok... Önemli başarısı 9 kez İngiltere kupasını almış. Bence ona tonla para vermek yerine Aykut KOCAMAN la devam edilsin.
    Cevapla
  • mantikli 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç bence yanlış ata oynadı. Doymuş bir adam fb ye birsey veremez. Gelecek vaat eden genç biri lazım.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Gezici hainlere binasını açan ali koç da hainlik yapmıştır.Hainlik yapan kişiliksizdir.Hainlik yapana kişilikli diyen de hain olsa gerek.Hainlerin belirttiklerine kimse itibar etmiyor.Boşuna çabalıyorlar.Ancak kendilerini kandırıyorlar.
    Cevapla
  • ilcan 5 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçeye bir fransız tenik adam istemiyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle