F.Bahçe'ye resti çekti! 'Paramı verin gideyim'

Transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'de gelecek ve gidecek oyuncular yavaş yavaş belli olmaya başladı fakat mevcut oyuncuların ayrılmaya yanaşmaması kulüpte probleme neden oldu. Kamerunlu eldiven Carlos Kameni, yöneticilere, "Ayrılmamı istiyorsanız alacaklarımı ödeyin” dedi.

F.Bahçe'ye resti çekti! 'Paramı verin gideyim'
F.Bahçe'ye resti çekti! 'Paramı verin gideyim'
GİRİŞ 27.05.2018 13:28 GÜNCELLEME 27.05.2018 15:01
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'de gelecek oyunculardan çok gidecek oyuncular sıkıntı yaratmaya başladı.

Alacaklarının ödenmesini isteyen bazı oyuncular, ödemeleri almadan takımdan ayrılmayacaklarını yönetime iletti ve beklemeye başladı.

 

 

Bu konuyla ilgili yönetimle temas kuran ilk isim Kamerunlu eldiven Carlos Kameni oldu. 

''PARAMI VERİN GİDEYİM''

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe'nin kaleye yerli oyunculara emanet etme isteği kapsamında göndermeyi düşündüğü Kameni'nin, “Ayrılmamı istiyorsanız alacaklarımı ödeyin” cevabını verdiği aktarıldı.

Sarı Lacivertliler, 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan ve yılda 2.2 milyon Euro kazanan 34 yaşındaki eldiveni takımdan yollarsa 4.4 milyon euro ödemek zorunda kalacak.

YORUMLAR 16
  • diego maradona 5 yıl önce Şikayet Et
    ADAM 34 YASINDA YILDA 2 milyon euros kazaniyor keriz turk fotboluna iyi oluyor sir fb degil digerleride keriz keriz keriz oderler turkiye de boyle keriz bir lig ve takimlar olursa cok daha para kazanir yabancilar
    Cevapla
  • Yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    Cimbomlu bir futbosever olarak yetti artik takımlarımızın bu transfer garabetinden.Gs, Fb, Bjk Ts ve diğer takımlar çok büyük transfer kazığımı diyim, yolsuzlukmu diyim ne derseniz diyin.Bir an önce KLUPLER YASASINI çıkartın.Mızrak çuvala sığmaz oldu.Zaten bu yasa çok geç bile kaldı.Klupler bitik durumda.Yasa çıksın a aynı İspanyadaki gibi.Yönetimdekiler zararı karşılasın bakın bakayım şimdiki yöneticelerin kaçı klup başkanlığına yönetime talip olacak.
    Cevapla
  • fb 1453 5 yıl önce Şikayet Et
    doğru
    Cevapla
  • ...Diriliş Vakti... 5 yıl önce Şikayet Et
    Tez elden böyle saçma sözleşmeden dolayı kulüpleri zarara uğratan yöneticiler ile ilgili, söz konusu zarardan dolayı kulüp yöneticilerini sorumlu tutan kanuni uygulamanın çıkartılması lazım... Ya da kulüpleri satın, sizde kurtulun bizde kurtulalım...
    Cevapla
  • kosovalı 5 yıl önce Şikayet Et
    paranın yarısıni aziz yildirim öbür yarisinida aykut kocaman ödesin
    Cevapla
  • Muratb 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir Fenerbahçeli olarak sizin bu beceriksizliğinizden bıktım. Sizin yüzünüzden kimse fenere gelmek istemiyor çünkü mutsuzlar geleceklerini göremiyorlar. Suçu aykutta azizde değil de futbolcuda arayan bu zihniyeti kınıyorum. Akıllı takviyeler yapsaydınız gelecek sezon şampiyon olmamız içten bile değil. Böyle yapbozla takım kurulmaz. Yaptınız olmuyor olmuyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle