F.Bahçe'ye Portekizli hoca iddiası!

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'la devam edilip edilmeyeceği konusu belirsizliğini korurken, Sporting'in hocası Jorge Jesus'un gündeme gelmesi büyük yankı uyandırdı.

F.Bahçe'ye Portekizli hoca iddiası!
F.Bahçe'ye Portekizli hoca iddiası!
GİRİŞ 26.05.2018 10:26 GÜNCELLEME 26.05.2018 10:28
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Aykut Kocaman'ın oynattığı futboldan memnun olmayan taraftarlar, 'hücumcu' Jesus'un Fenerbahçe'nin genetiğine uygun isim olduğu görüşünde.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda "Jesus gelirse çift ön libero devri biter, çift forvet devri başlar", "Jorge Jesus heyecanlı yapısıyla saha kenarından bile futbolcuları ateşler. Tribünleri bile coşturur" şeklinde ifadeler yer aldı. Başkan Aziz Yıldırım'ın da Portekizli teknik adama özel ilgisinin olduğu biliniyor.

 

 

"FUTBOLUN OBRADOVIC'İ OLUR"

F.Bahçe'nin Benfica'ya elendiği Avrupa Ligi yarı finalinden önce Jesus'la tanışan Yıldırım'ın, deneyimli çalıştırıcının futbol bilgisinden etkilendiği hatırlatıldı.

Yıldırım'ın, 2016'da Advocaat'ı getirmeden önce Jesus'u düşündüğü ve onun için, "Futbolun Obradovic'i olur. Arkama bakmama bile gerek kalmaz" dediği kaydedildi.

63 yaşındaki Jesus'un, teknik direktörlük lisansını Almanya'dan alması, disiplini, çift forvet oynatması gibi özellikleri Yıldırım'ın ilgisini çekiyor.

YORUMLAR 13
  • fb 1453 5 yıl önce Şikayet Et
    feneri her branşta Obradoviç çalıştırsın
    Cevapla
  • XXL 5 yıl önce Şikayet Et
    aykut kalırsa tribünler boş kalır
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahce Efsanesi Aykut Kocaman bir yere gitmiyor ! Sezonun ikinci yarisindaki istatistiklere bir baksin herkes. Rakiplerimiz Aykut u hedef gösteriyor, biliyorlarki seneye önüne geleni ezip gececek, sistem oturdu artik simdi kanatlara 2 süper oyuncu geldimi görün siz Fenerbahceyi. En az yenilgi alan takim Fenerbahce, en fazla gol atan takim fenerbahce. Kimse bosuna heveslenmesin !
    Cevapla
  • aykut reis 5 yıl önce Şikayet Et
    oh be levrok kardes nihayet şoyle aykut reisimizi savunan birini gordumya yeter bana. aykut hoca sistemi oturttu.dedigin gibi iki kanat oyuncusu defansa saglam bi adam fener seneye mukemmel bir takim olur. taraftari stattan uzaklastiran kotu futbolda biter boylece.
    Cevapla
  • Lanetlenmis 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulan bu adamlanetli finaleeri kaybediyor
    Cevapla
  • fb 1453 5 yıl önce Şikayet Et
    son derece doğru tespit
    Cevapla
  • CCC 5 yıl önce Şikayet Et
    Uzun zamandır benfica ve sportingden takip ettiğim bir hoca stili ayağa isabetli tek pas ile hızlı çıkan bir oyun oynatması , ersun yanalı andırıyor , gelirse tribünler dolar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle