Josef de Souza sürprizi! 3 yıl daha...

Sarı-lacivertli kulüple bir yıllık sözleşmesi kalan Brezilyalı yıldız ‘3 yıllık imza’ isteğini iletti ama başkanlık seçimi nedeniyle olumlu ya da olumsuz bir cevap alamadı

Josef de Souza sürprizi! 3 yıl daha...
Josef de Souza sürprizi! 3 yıl daha...
GİRİŞ 25.05.2018 12:16 GÜNCELLEME 25.05.2018 12:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan Josef de Souza, sarı-lacivertli kulüpte devam etmek istediğini yönetime bildirdi.

Yönetim, 3 Haziran tarihinde yapılacak olağan genel kurul nedeniyle Brezilyalı oyuncunın '3 yıllık imzaya hazırım' isteğine olumlu ya da olumsuz herhangi bir yanıt vermedi. Ancak 2019 Haziran ayında sözleşmesi sona erecek Brezilyalı yıldız için şimdiden harekete geçilecek. Seçimi Aziz Yıldırım kazanırsa, Souza ile erken sözleşme imzalanacak.

Gösterdiği performans ve Avrupa'da piyasası olması nedeniyle sözleşme uzatmaya sıcak olan mevcut yönetim böylece Souza'nın bedelsiz olarak sezon sonunda takımdan ayrılmasının önünü kesecek ve oyuncunun kafasını rahatlatacak. (SABAH)

YORUMLAR 1
  • fb1907 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykutu da al git ve mümkünse sonsuza dek gelme.yetenek katili ile yan pas geri pası ve 6 defans oyunculu sistemini KONYA DA uygulayın
    Cevapla