Isla: Bir gün bu kulüpte oynamak isterim

Fenerbahçe’de sezonun son bölümünde kadroya girmekte zorlanan ve ayrılacağı iddiaları ortaya atılan Mauricio Isla, transferdeki geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Isla: Bir gün bu kulüpte oynamak isterim
Isla: Bir gün bu kulüpte oynamak isterim
GİRİŞ 23.05.2018 12:44 GÜNCELLEME 23.05.2018 12:44

Ülke basınına konuşan Isla, Fenerbahçe’de yaşadığı istikrarsızlığı anlatarak, “İlk Türkiye’ye gittiğimde her şey yolundaydı. İstikrarsız bir sezon oldu. İlk gittiğimde çok oynadım, iyi maçlar çıkardım. Daha sonra bir sakatlık geçirdim” dedi.

Transfer konusunda çıkan haberlere de değinen Isla, yerine getirileceği iddia edilen Matias Rodriguez üzerinden bir değerlendirme yaparak, “Matias Rodriguez, Universidad de Chile kulübüne çok katkıda bulundu, böyle haberlerin olması saygısızca olabilir. Ayrılması halinde benim ismimin geçmesiyle alakalı, bu kulübü seviyorum çünkü ben bu kulübün bir taraftarıyım.  Bir gün bu kulüpte oynamak isterim ancak bu ne zaman olur bilemem. Şu anda Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmem var. Menajerime de sordum, henüz onunla konuşan kimse yok. Ne zaman olur bilemem, şimdi ya da sonra. Şu an için bu haberlere bir şey diyemem. Şili’de bir gün oynamak isterim, ailemle birlikte evimde oynamak isterim. Daha önce hiç ülkemde oynamadım, hoş olurdu” diye konuştu.

Şu anda ailesiyle tatil yaptığını kaydeden Mauricio Isla, yeni sezona hazır olmak istediğini dile getirdi.