Kocaman'dan Tuncay Şanlı'ya sert cevap!

Aykut Kocaman'dan Tuncay Şanlı'ya sert cevap! Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman canlı yayında açıklamalarda bulundu. Aykut Kocaman, Tuncay Şanlı ve Tümer Metin'in Valbuena yorumuna sert cevap verdi.

Kocaman'dan Tuncay Şanlı'ya sert cevap!
Kocaman'dan Tuncay Şanlı'ya sert cevap!
GİRİŞ 18.05.2018 09:59 GÜNCELLEME 18.05.2018 09:59
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman canlı yayında soruları cevapladı. Kocaman, eski Fenerbahçeli futbolcular Tuncay Şanlı ve Tümer Metin'in yorumlarına tepki gösterdi.
 
İşte o açıklamalar;
 
"Spor medyasında yapılan bazı yorumlar rahatsız edici Bazı yorumcular 'Ben Valbuena'nın yerinde olsam oyuna girmezdim' dedi. Bu nasıl bir ego?  Tuncay Şanlı ve Tümer Metin... Gel benim oyuncum ol da girme bakalım"

YORUMLAR 11
  • Afrikalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Hocaya destek vermeliyiz. Bırakın artık yok şu futbol defansif futbol lider olsaydık kral yapardınız.
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Kocaman Hocayi sonuna kadar destekliyorum. Yabanci daha iyi Hocalar var ama onlar Türkiyeye sadece imza atmak icin geliyor, yarim sene sonra tazminat almak icin kendini kovduruyor. Türk Hocalari arasindada fazla secenegimiz yok ! Aykut a sahip cikmaliyiz. Iyi oynatiyor ama Atif Matif la iste daha fazlasi olmuyor, Kadromuz cok güclü degil. Insallah seneye Kanatlara saglam 2 oyuncu aldikmi, hersey daha iyi olacak. Ölü halimizle yine sampiyonlugu son haftaya kadar kovaliyoruz.
    Cevapla
  • tümer tuncay 5 yıl önce Şikayet Et
    zaten b egon yüzünden bir tane yıldız yaptığın adam yok.Taraftarla da kavgalısın futbolcularlada.Yönetim seni ne kadar koruyacak? eski futbolculuğun bir yudum hatrı kaldı onu da yiyiyorsun.
    Cevapla
  • ahmet hak 5 yıl önce Şikayet Et
    aykut saga sola saldirma eger seni bu kadar insan elestiriyor ise demeki yanlış yoldasın
    Cevapla
  • yorumluYorum. 5 yıl önce Şikayet Et
    ADAM sın ...ADAMMM...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle