Aykut Kocaman'dan Galatasaray iddiası

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kardemir Karabükspor maçı sonrası konuştu.

GİRİŞ 14.05.2018 22:27 GÜNCELLEME 15.05.2018 08:54
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kardemir Karabükspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galibiyet ve şampiyonluk şansını son haftaya taşımalarıyla ilgili konuşan Aykut Kocaman, "Oyuncuların ciddiyeti kadar, Karabükspor'un mental anlamda oyunun dışında olması da önemli oldu. Çünkü bu kadar kolay olmuyor. Olayın farkında olan bir takım vardı, ama 3 gün geç kaldık. Son hafta Galatasaray'ın Göztepe karşısında kaybetmesini bekleyeceğiz. Türk Milli Takımı'nın EURO 2016'ya nasıl gittiğini düşününce, umut oluyor. Hayat bu, olabilir de olmayabilir de." dedi.

 

Basın toplantısında şampiyonlukla ilgili sözlerine devam eden Aykut Kocaman,"Rakipler Fenerbahçe'ye daha fazla odaklanıyor, yapacak bir şey yok, bu böyle. Galatasaray mağlup olur ve Başakşehir ile biz kazanırsak, Başakşehir şampiyon olacak. Göztepe'nin normal şartlarda Galatasaray'ı yenme ihtimali var, Akhisarspor'un bizi 3 defa yendiği gibi... Galatasaray'ın deplasmanda 7 mağlubiyet aldığını da unutmamak gerekiyor. Umarım hak eden kazanır. Kazanını tebrik ederim. Umarım Fenerbahçe adına istediğimiz sonuçlar çıkar." diye konuştu.

Fernando ve Roberto Soldado'yu aynı anda oynatmasıyla ilgili sorulan soruya yanıt veren Aykut Kocaman, "Gol ihtiyacının yanı sıra rakibin oyun tarzı nedeniyle iki forvetle sahaya çıkmayı düşündük. İsimleri forvet olunca, çift forvetle oynamışız gibi düşünülüyor ama sezonun yüzde 80'inde çift forvetle oynadık. Klişelerle yürüyoruz." açıklamasını yaptı.

"Fenerbahçe, ligin en çok gol atan takımı, ne söylemek istersiniz?" sorusunu yanıtlayan Aykut Kocaman "Tesadüf!" yanıtını verdi.

YORUMLAR 53
  • En son osmanlıyım 5 yıl önce Şikayet Et
    Hani siz ne yaparsanız yapın bu lig de sizi şampiyon yaptırmazlar deyip ağlıyor zırlıyor hakemlere saldırıyor rakip takımları azalıyor etki altına alıyodun hayırdır Aykut bu lig o lig deyimi ne oldu ne değişti de şampiyonluk hayalleri kuruuosun vizede söylesen bizde bilsek ya yüzünüzde kızarmıyor
    Cevapla
  • kasabalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hoca senin rakibinle ilgili konusuyormu aykut efendi?yeter artık bu algı operasyonları yeter.normal şartlarda da konya fb yi yener.
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçeliyim, inşallah gs yenilirse başakşehir şampiyon olur
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir insanı sevmeyebilirsiniz ama hakaret etmek gıybettir ve helaleşmek gerekir
    Cevapla
  • klışe 5 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşa yaptınıgınız haksızlıgın bedeli olarak kupayı kaybettınız. şimdi şampiyonluğa umutlandınız.olur he he biz olamasak siz durun sırada başaksehir var .........
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle