Giuliano'dan Beşiktaş tepkisi

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Giuliano, şampiyonluk yarışından Beşiktaş ile yaşanan olaylara kadar geniş bir değerlendirme yaptı, Beşiktaş’ın maça çıkmamasına ve Şenol Güneş’e tepki gösterdi.

Giuliano'dan Beşiktaş tepkisi
Giuliano'dan Beşiktaş tepkisi
GİRİŞ 11.05.2018 17:05 GÜNCELLEME 11.05.2018 17:24
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’nin başarılı yıldızı Giuliano, Brezilya’da Globo Esporte’ye bir röportaj verdi. Tecrübeli orta saha, hem milli takım şansını hem de Fenerbahçe’nin şampiyonluk yarışını değerlendirdi.

Giuliano, pazartesi günü Karabük ile yapacakları maç sonrasında Tite’nin Brezilya kadrosu ile ilgili kararını bekleyeceğini belirterek, “Elbette bir umudum. Elimden ne geliyorsa yapacağım, her zamanki gibi en iyi performansımla oynamaya çalışacağım. Pazartesi günü ligde maçımız var. Ancak son ana kadar bekleyeceğim. Şu anda en büyük motivasyonum Fenerbahçe ve takımımla yaptığım şampiyonluk yarışı” dedi. 
 
Dünya Kupası’nın önemine değinen Giuliano, “Elbette her oyuncu için önemli. Dünya Kupası paha biçilemez, eşsiz bir deneyim. Elbette kulüp takımıma ve turnuvalara saygım var ama Dünya Kupası bir futbolcu için eşsiz bir deneyim” diye konuştu. 
 
Fenerbahçe’nin zirve yarışını da yorumlayan 28 yaşındaki oyuncu, “Şu anda 3 ihtimal var. Lig şampiyonluğu ya da Şampiyonlar Ligi en iyi ihtimaller. Dalgalı bir yarış, değişken bir yarış. Şampiyon da olabiliriz, Şampiyonlar Ligi ya da Avrupa Ligi’ne de gidebiliriz” ifadelerini kullandı.
 
Beşiktaş ile Türkiye Kupası’nda yaşanan olaylara ve sıkıntıyı da anlatan Brezilyalı, “Maça çıkmayacaklarını duymuştuk. Provoke ettikleri bir durum vardı. Evet, taraftarlarımızın yaptıkları da yanlıştı. Ancak bu olaylar her yerde her maçta oluyor. Ancak onların hocaları sanki sıkıntı yaşamış, sarsılmış gibi hareket, tavır yaptı, hiçbir şey olmadığı halde. Sonuç sahada belli olmalıydı. Biz kulüp olarak bu sonucun sahada belli olmasını istedik, ama onlar gelmedi ve elendiler” yorumunda bulundu.  (Milliyet)

YORUMLAR 21
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    saga sola tepki gosterecegine topunu oyna kac haftadir yatiyorsun
    Cevapla
  • Cengiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan hadsiz. Terbiyesizlik yapma
    Cevapla
  • Tosun 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet beyler buraya bakın lütfen, fener kupayı kaybetti çaktırmayın, hemen dikkatleri başka konulara çekelim, gündem değiştirmede bir numarayız, ağlıyorum çaktırmayın.
    Cevapla
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    BJK a yakışmadı. Çıkıp topunu oynamalıydı. Ortada bir şey yokken meseleyi büyüttüler. Bu olanlar yine bu takımların gelecekteki maçlarına yansıyacak eminim.
    Cevapla
  • mustafa laz 5 yıl önce Şikayet Et
    dagdan geldi ovadakini Laf soyleme zahmetinde bulunuyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle