Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası finalindeki Teleset Mobilya Akhisarspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman, rakiplerini tebrik ederken, kendi yaptıkları hatalara dikkat çekti.

Kocaman, ilk olarak yenilgiyi ''Tek cümleyle bunu söylemek gerekirse, atamayan atarlar yani. Bu işin kaidesi bu. 8-10 arasında net, nete yakın gol pozisyonunu değerlendiremezsen... Akhisarspor'u ve hocasını kutluyorum. Kazananın hakkını teslim etmek lazım. Cüneyt Çakır'ı da kutluyorum. Kısmı hatalar yaptı, bu hataların bir çoğu bizeydi ama genel olarak kutluyorum onu da'' sözleriyle özetledi.

Maça iyi başladıklarını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı ''Başlangıç olarak sezonun en kuvvetli başlangıçlarından birini yaptık. 3-0, 4-0 olabilirdi ama olmadı. 25. dakikadan sonra oyundaki kontrolü aldılar. Esas maçın gidişatı o ara elimizden kaçtı gibi. Derleyip toparlamamız gerekiyordu. Özellikle tecrübeli oyuncuların kontrolü almaları gerekiyordu, orada hata yaptık'' dedi.

3. golde de kendi hataları olduğunu dile getiren Kocaman ''İkinci yarıdaki golle iyi bir hava yakaladık. Sonra ritmimizi sürdürdük. Daha sonra kaleyi bulan ilk atak, sezonun geneli gibi... 2-1, 2-1'den sonra vakit geçirmeye çalışan bir rakip. Sonra el birliğiyle 3. golü de yemeği başardık. Çok üzgünüm yani. Futbolun kaidesi bu, atacaksın'' şeklinde konuştu.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Vatanperver 13.05.2018 00:52
    Bakıyorum da herkes Aykut hocayı suçluyor. Peki saha da 11 kişi niye futbolcu seçilmiştir. Aykut hoca mı oynayacak sahada.
  • erdem kağan 11.05.2018 20:01
    kompleksli bir adam, sadece bahane ve ağlama
  • duyarlı vatandaş 11.05.2018 16:05
    akhisar'a yenilince gösterdiğiniz bu centirmenliği keşke diğer yenilgilerdede göösterebilseniz. keşke.
  • RuHi 11.05.2018 10:03
    Aykut Kocaman iyi insandır. Teknik adamlığı da iyidir. Parçalanmış bir takımı diri bir hale getirdi neredeyse. Seneye daha iyi olacağına inanıyorum. Ve Aykut Kocamanın başarısından utanacak çok insan olacak eminim.
  • Aaron 11.05.2018 09:50
    GÖrünen o ki bu kupayıda alamadınız :)
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek