Kocaman şans vermedi! Ülkesine dönüyor

Makedonya’da sezonu şampiyon tamamlayan Skendija, Fenerbahçeli Eljif Elmas’ı kadrosuna katmaya karar verdi. Kırmızı-siyahlı ekip, oyuncuyu kiralamak için düğmeye bastı.

Kocaman şans vermedi! Ülkesine dönüyor
Kocaman şans vermedi! Ülkesine dönüyor
GİRİŞ 10.05.2018 14:39 GÜNCELLEME 10.05.2018 14:39
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Eljif Elmas’a ülkesinden talipli çıktı. Sarı-lacivertli ekibin sezon başında Rabotnicki’den büyük umutlarla transfer ettiği 18 yaşındaki futbolcu, Aykut Kocaman yönetimindeki ekipte beklediği forma şanslarını bulamadı.

Kiralık teklif yapılacak

Makedonya’da sezonu şampiyon olarak noktalayan ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi elemelerinde yer alacak olan Skendija’nın, Eljif Elmas’ı kadrosuna katmaya karar verdiği öğrenildi. 18 yaşındaki futbolcunun sarı-lacivertli ekipteki durumunu da göz önünde bulunduran Makedon yöneticilerin yakın bir zamanda Fenerbahçe’nin kapısını çalacakları belirlendi. 

Hedef Devler Ligi

Şampiyonlar Ligi kulvarı için güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Skendija Kulübü’nün, 18 yaşındaki milli futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği tespit edildi. Geçici bir transfer için teklifini hazırlayan Makedon ekibinin, sarı-lacivertli ekibe bu yönde bir öneride bulunacağı belirtildi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 12
  • Realist 5 yıl önce Şikayet Et
    Göndermeyin kardeşim, Aziz ve Aykut yakında defolup gidecek, onun yerine Aziz ve Aykutun prensleri Volkan, M.Topal, De Souza, H.Ali, Şener, Neushtader, Alper, Aatıf, Giuliano, Soldado, Fernandao gitsin. İsimlere bakar mısnız? Hangisi Türkiye ve Avrupada zirveye oynayacak büyük takımda yer bulabilir? Ama gelin görün ki hepsi bir arada ve Fenerbahçede. Eljif kalsın Aziz ve Aykut başta tüm takozlar defolsun.
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    bırakın gitsin şampiyonlar ligi görür en azından :)
    Cevapla
  • Vanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Aziz- Aykut olduğu müddetçe fb.bir halt olmaz
    Cevapla
  • belcikadan 5 yıl önce Şikayet Et
    bu aykutu niye getirdiler beeeeee yada niye geri geldin
    Cevapla
  • bunu da yaptınız 5 yıl önce Şikayet Et
    Teklif yapılmaz ,edilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle