Josef de Souza: Biz sahada kaldık

Josef de Souza, yarıda kalan Beşiktaş derbisiyle ilgili ilginç ifadeler kullandı, finale kalan takımın sahada belirlenmesi gerektiğini vurguladı.

Josef de Souza: Biz sahada kaldık
Josef de Souza: Biz sahada kaldık
GİRİŞ 03.05.2018 15:28 GÜNCELLEME 03.05.2018 15:28
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’nin başarılı orta sahası Josef de Souza, Globo Esporte’ye özel bir röportaj verdi. Souza, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve yarıda kalan kupa yarı final rövanşını anlattı.
 
Yaşanan olayları değerlendiren Souza, Beşiktaş’ın sahada kalmak istemediğini belirtip, “Maçın devam etmesi gerekirdi. Böyle bir olay yaşanmasa elbette güzel olurdu. Benzer olaylar Beşiktaş’ın stadında da olmuştu,  ama biz sahada ayrılmadık ya da biz artık oynamayacağız demedik” dedi.
 
Brezilyalı futbolcu, benzer olayların defalarca kendi başlarına da geldiğini anımsatıp, “Maalesef bu tip olaylar Türkiye’de sıradanlaştı. Her statta rakip takım oyuncusu korner atarken, tribünden bir şeyler atılıyor. Sadece bizim sahamızda olmuyor bu olaylar. Bu sefer sadece daha büyük bir olay oldu, çünkü onların hocası daha farklı davrandı. Bizim hocamıza bazı maçlarda defalarca yabancı madde atıldı. Ama biz hep sahada kaldık. Bana göre sahada kalıp, sahada finale çıkmaya mücadele edilmeliydi” ifadelerini kullandı.
 Beşiktaş’lı Pepe ile yaşadığı pozisyon ve kırmızı kart kararının doğru olduğunu aktaran Souza, çok sert bir müdahaleye maruz kaldığını söyledi.
 
Tecrübeli yıldız, “Tanrı’ya şükürler olsun büyük bir sakatlık geçirmedim. Çünkü bileğime darbe aldım ve bileğime direkt müdahele geldi. Bileğim orada kırılabilirdi” diye konuştu.
 
Josef de Souza Brezilya Milli Takımı şansıyla da ilginç bir yorumda bulunarak, “Şu anda İstanbul’da değil de Sao Paulo’da olsaydım Brezilya Milli Takımı’nda olma şansım daha büyük olurdu. Ben işimi yapmaya devam ediyorum, Tite’nin kararlarına saygı duyuyorum. Benim bölgemde kaliteli ve yetenekli oyuncular var. Ben dert yakınmıyorum” dedi. 

YORUMLAR 7
  • bjk5656 5 yıl önce Şikayet Et
    size kim saldırdı adamlıktan çıkmışlar
    Cevapla
  • Camlica 5 yıl önce Şikayet Et
    Cirkefin basi konusmus ne demis biz olayi bastan cikardik ama orda olmasi bitim stadtada oldu diyor bunun baska tarifi varmi suc sende degil sana haddinden fazla törans hakemim deyip maca cikanlarda. Konusmak selbes
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Skrtel maç esnasında sakatlandı yani normal bir durum. Şenol Güneş gibi yabancı madde yeseydi yine maç tatil edilmeliydi. Magandalığı savunur olduk.
    Cevapla
  • cevahir r 5 yıl önce Şikayet Et
    futbol da ahlak kalmadı. taraftarlık fanatizme döndü. geçmişi biliyoruz ölçü de yarına da bakacağız. olacak olan olayların musebbibi kim olacak..
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    ama devam etselerdi eleneceklerini biliyorlardı. çamura yattılar herkesin gözünde hiç oldular
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle