Büyük sürpriz! Kulüp satın alıyor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, alt yapıdan çıkan oyuncuların gelişimlerini tamamlaması için TFF 2. Lig'den kulüp satın almaya karar verdi.

Büyük sürpriz! Kulüp satın alıyor
Büyük sürpriz! Kulüp satın alıyor
GİRİŞ 02.05.2018 10:17 GÜNCELLEME 02.05.2018 10:17
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, TFF 2. Lig'de kulüp satın almayı planlıyor. Bu sezon özellikle Boluspor ile oynanan ve 6-2 kaybedilen hazırlık maçında gençlerin performansının oldukça kötü olmasından dolayı harekete geçen Aziz Yıldırım, alt yapıdan çıkan genç oyuncuların gelişmesi için TFF 2. Lig'de kulüp satın almayı planlıyor. 
 
ALT YAPI ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERİLECEK

Fenerbahçe kulübü yeni sezondan itibaren alt yapıya ağırlık vererek, buradaki genç oyuncuların gelişimine önem vermek amacıyla kulüp satın almayı planlıyor. Başkan Aziz Yıldırım, TFF 2. Lig'de bir kulüp satın alarak alt yapıdan çıkan oyuncuların burada forma giyerek gelişmesini hedefliyor.
 
Fenerbahçe hangi kulübü satın alacak?


Bu sezon özellikle hazırlık ve Türkiye Kupası'ndaki maçlarda genç futbolcularının büyük bölümünün performansının yetersiz kalması üzerine böyle bir hamle yapan Fenerbahçe yönetimi, alt yapıdaki genç futbolcuların direkt olarak A takıma çıkmadan önce gelişimlerini tamamlamalarıi için satın alınan TFF 2. Lig kulübüne gönderecek. Henüz satın alınacak kulüple ilgili ise yeni bir gelişme yok. (Futbol Arena)
 

YORUMLAR 19
  • mulayim 5 yıl önce Şikayet Et
    seçim zamanı aklın başına geldi? önce defansf oyuncuları ve hocaları almayı bırak
    Cevapla
  • Vangolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen Bşk ali kocu denemek lazım önünü kesmeyin
    Cevapla
  • Aykut a Zımba 5 yıl önce Şikayet Et
    ya numara bunlar parası olsa gider bitik bir futbolcu alır unutmadık guizaları rıdvan 30 atar diyordu 8 attı kaldı seçim propagandası uyan artık FB taraftarı fenerbahçeyi savunuyorum diye Azizin şikesini şaibesini temizlemek zorunda kalıyorsunuz uyanın TS de BJK de Aziz yüzünden FB ye düşman bu gidişle bu sayı giderek de artacak adamda sportmenlik 0 hak adalet 0 akıl zeka hiç yok ...
    Cevapla
  • ergani 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun iyi bir se olur
    Cevapla
  • ergani 5 yıl önce Şikayet Et
    Baskanim ergani sporu alin hizmetiniz olsun memlekete istanbul takimlarini alma anadoluya katkin ollsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle