Aziz Yıldırım: Devre arasında aradım...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, canlı yayında açıklamalarda bulundu ve Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Perşembe akşamı Kadıköy'de tiyatro oynadığını iddia etti.

GİRİŞ 24.04.2018 14:22 GÜNCELLEME 24.04.2018 22:11
Bu Habere 166 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım geçtiğimiz günlerde yarıda kalan Beşiktaş derbisi ve yaşanan süreçle ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

İşte Aziz Yıldırım'ın basın toplantısındaki sözleri...

 

 

"1995-96 YILINDA HÜKMEN MAĞLUP EDİLDİK"

"1995-96 yılıydı. Trabzon'da Otto Baric'in sırtına taş geldi ve o da yere düştü. Sonra Fenerbahçe takımı sahadan ayrıldı. Haluk Ulusoy, 'Magnum'la mı vuruldu' dedi. Hükmen mağlup edildik. Otto Baric'e o gün her türlü hakaret edildi. Şenol Güneş'e olduğu zaman hiçbir şey olmayacak ama Fenerbahçe'ye yapıldığında herkes konuşabilir öyle mi? Şenol Güneş burada tiyatro oynamıştır."

"ŞENOL GÜNEŞ BİZE SAYGI GÖSTERMİYOR"

"Şenol Güneş, Bursa'dan bağırıyor. 'Burada havalar temiz' diyor. Şu an Beşiktaş'ta. Beşiktaş neyse, Fenerbahçe odur. Herkes kadar temiziz. biz Şenol Güneş'e saygı gösteriyoruz, o da bize saygı göstermelidir ama göstermiyor. Stadımıza geliyor, bordo kravat takıyor, bordo elbise giyiyor. Seyirciyi tahrik ediyorsun."

"CUMHURBAŞKANIMIZIN SÖYLEDİĞİ GİBİ BU OLAYDA KUMPAS VAR"

"Şiddete karşıyız, olanları tasvip etmiyoruz ama Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi bu olayda kumpas vardır. İncelemeler sürüyor, bittiği zaman zaten açıklanacaktır. Son zamanlarda Passolig'den çok miktarda Passolig alınmıştır bizim maçlara girmek için."

"HASAN ÇETİNKAYA'YI ARADIM 'GİT HAKEMLE KONUŞ' DEDİM"

"Beşiktaş maçı oynanırken, devre arasında Hasan Çetinkaya'yı aradım. 'Git hakemle konuş, hakem bütün kredilerini tüketti. Yapacağı tek şey maçı tatil etmek. Kendisine söyle dirayetli olsun' dedim. Çetinkaya bunu iletti. Hakem de 'Birinin kafasına bir şey gelirse maçı tatil ederim' dedi. Başka statlarda atılmıyor mu? Orada tedbir alıp polis çağırıyorsunuz, çözülüyor. Fenerbahçe olunca milat olsun. Neden ben bu haberi gönderdiğim halde, emniyete 'Kenarda durun' demiyorsun?"

"SAHAYI TERK EDEN HÜKMEN MAĞLUP OLUR"

"Sahayı terk eden hükmen mağlup olur, mesele bitmiştir. Daha bunun üzerine o toplantı yaparız, şunu yaparız... Biz kimseyi tehdit etmiyoruz. Her şeye saygılıyız ama herkesten de doğru karar verilmesini bekliyoruz."

FETÖ UYARISI

"Kumpas devam ediyor. FETÖ, 24 Haziran seçimlerinden dolayı her statta yeni olaylar yapabilir. Hepimizin uyanık olması lazım, bu ülke hepimizin."

"TOLGA'NIN ANNESİ VEFAT ETTİĞİNDE BU TRİBÜNLER 'ALLAH RAHMET EYLESİN' DEDİ"

Tolga'nın annesi vefat ettiğinde bu tribünler onun için tezahürat yaptı, unutmasın. Fenerbahçe tribünleri ona 'Allah rahmet eylesin' dedi. Herkes dua etmeli ve şükretmeli, o stattaki bütün seyirciler aşağıya inmedi. O tahrikle daha vahim olaylar olabilirdi. 1.5 senedir yorum yapmadan susuyorum. İki hafta önce Göztepe maçından önce Demba Ba ile ilgili açıklama yaptılar. Şekip Bey, Emenike olayında aynı sebepten hapis cezası aldı, ceza çekti.

YORUMLAR 166
  • SAVCI & HAKIM? 5 yıl önce Şikayet Et
    Suçunu iftira eden bu şahısla ilgili bakalım adliyedeki sorumlu olan Hakim yada Savcılar bakalım ne yapacak ??? ?? ?
    Cevapla
  • Yeter yaa 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye sporun gelişmesi için aziz yildirim, mahmut uslu, sekip mosturoglu, fatih terim, arda turan, volkan demirel, yildirim demirören, emre belözoğlunun spor ile olan komple ilişkisi kesilmeli. Gerisi kendinden düzelir zaten.
    Cevapla
  • son dakika 5 yıl önce Şikayet Et
    yapilan adli sorusturmanin sonuclarina gore olayda herhangi bir organize durum ya da kumpas izine rastlanmadi, o yuzden bu sefer bu kumpas dediginiz gunah kecisine sarilamazsiniz artik. FB seyircisine birisi futbolun centilmenlik ve saygi oldugunu hatirlatsin
    Cevapla
  • Bekir 5 yıl önce Şikayet Et
    Senol Günes’in kafasindan yaralanmasina bir yorum: Senol. Güneş Tolga yı sakinleştirmek için çabalıyor o atılanlarda ariç, Şenol Güneş takımların oturma yerine sol ayağınla boşluya düşüyor ve dengesini kaybediyor. Senol Güneş yere düştüğünde Oğuzhan’ı Tolga itiyor ve o an yerde yatan Senol Güneşin kafasını tamponlarıyla yarıyor be yere düşüyor. Tolga da o ara dengesi kaybediyor ama ayakta kalıyor. Doğrudur, bozuk para ve Fenerbahçe peruku atılmıştır ama yaralanması aşırı abartıcıydı. Onun İçin video ya iyi bakınız. Saygılarla Arasıra futbol izliyen
    Cevapla
  • Soru 5 yıl önce Şikayet Et
    hakemleri aradığını itiraf ediyor. E hani cezası nerde? Başkası bunu yapsa 6 ay men alırdı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle