İşte F.Bahçe'nin derbi savunması! 'Tahrik...'

Kadıköy'de oynanan olaylı derbinin yankıları sürerken, tatil edilen maçla ilgili olarak Fenerbahçe savunmasını hazırladı.

İşte F.Bahçe'nin derbi savunması! 'Tahrik...'
İşte F.Bahçe'nin derbi savunması! 'Tahrik...'
GİRİŞ 21.04.2018 11:49 GÜNCELLEME 21.04.2018 11:52
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun çarşamba günü konuyu çözüme kavuşturması beklenirken, F.Bahçeliler ellerinde görüntüleri yetkili mercilerle paylaşma kararı aldılar.

Ülker Stadı'nın tepesinde bulunan yüksek görüntü kalitesine sahip kameralar her şeyi kayıt altına alırken, görüntülerde Beşiktaşlı futbolcuların hakem Mete Kalkavan'dan önce soyunma odasına gittiği tespit edildi. Saha içinde yaşanan karambolde hakemden izin almadan içeriye giden futbolcular tek tek belirlenirken, yapılacak savunmanın bu temel üzerine kurulacağı belirtildi. Yani sarı-lacivertliler, rakiplerinin sahadan çekildiğini öne sürüp hükmen galibiyet isteyecekler.

 

 

'TAHRİKTE BULUNDULAR'

Savunmanın bir başka ayağını da rakip futbolcuların sergiledikleri tavırlar oluşturacak. F.Bahçeliler, Tosic, Quaresma, Caner Erkin, Mustafa Pektemek ve kaleci Tolga'nın tribünleri sürekli olarak tahrik ettiğini ve olayların fitilini ateşlediğini belirtecek.

Geçmiş dönemde hem Beşiktaş hem G.Saray hem de Trabzonspor deplasmanlarında başlarına gelen olayları da dosyaya ekleyecek olan sarı-lacivertliler, görüntüler ve fotoğraflarla kendilerini savunup o karşılaşmalarda mücadelelerin devam ettiğinin altını çizecek.

YORUMLAR 19
  • salih öz 6 yıl önce Şikayet Et
    olay cikaran ve aranan taraftarlar o gunden sonra evlerine bile gitmemisler. bu bile kumpasi isaret ediyor
    Cevapla
  • Hasanbb 6 yıl önce Şikayet Et
    Stad fb nin, taraftar fb li, güvenlik fb li, suyu fırlatan fb li, adı ne okursa oldun bjk li futbolcu korner kullanamıyor, sahaya cisim yağıyor, kulübeye küfrediliyor, tünelde futbolculara saldırılıyor... sonuç; ama tahrik vardı! Efendi olun birazda kabullenin. Bu rezillik bize yeterde artar. Yazıklar olsun. Son maçta şampiyonluğu kaçıran fb lilerin stadın dışunda yaptıklarını unutmadık. Makyajda bi yere kadar ilk yapmurda altından rezillik çıkıyor. Ülkeyi yönetenler karışmadınlar, fener ve taraftarlar cezasını çeksin. Hırsızın hiçmi kabahati yok!!!
    Cevapla
  • @li 6 yıl önce Şikayet Et
    hangi tahrikten beahzediyorsunuz fenerliler, top kotnere gittiginde tahrikmi vardi, ayip yahu. delikanli olun azıcık
    Cevapla
  • Ceza lazım 6 yıl önce Şikayet Et
    Cezasız olmaz tahrikse adama küfür etmek de tahrik fenerbahce kesinlikle ceza almalı bu sefer aklamayın
    Cevapla
  • Özgür 6 yıl önce Şikayet Et
    Hem tahrik et , hem sert fauller yap , hakeme git her kararda . Tolga’dan niye bahsetmiyorsunuz birde , ne işi var taraftarla ağız dalaşına giriyor , sen futbolcuysan çıkıp topunu oynayacaksın , seyirciyi tahrik etmeyeceksin , ben seyirci haklı demiyorum ama gerekli kişilere gerekli cezalar verilmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle