F.Bahçe'den yaylım ateşi! "En büyük mağdur biziz"

Fenerbahçe Kulübü, olaylı derbinin ardından Kulüpler Birliği'nin yapmış olduğu açıklamaya tepki gösterdi.

F.Bahçe'den yaylım ateşi! "En büyük mağdur biziz"
F.Bahçe'den yaylım ateşi! "En büyük mağdur biziz"
GİRİŞ 20.04.2018 14:50 GÜNCELLEME 20.04.2018 16:15
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Dün gece yaşanan olaylarla ilgili Kulüpler Birliği’nin yayınlamış olduğu açıklamayı büyük bir hayal kırıklığı ve derin üzüntü ile takip etmekteyiz.

3 Temmuz 2011 sabahında olduğu gibi, olaylara bakış açıları yalnızca ‘görmek istedikleriyle’ sınırlı olanların, yaşanan bu elim olay karşısında bir açıklama yapmadan önce konunun her yönü ile ve derinlenmesine incelenmesi gerektiğini ne yazık ki öğrenemedikleri görülmektedir.

Hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki; 3 Temmuz 2011 döneminde Türk futbolunu derinlemesine zedeleyen malum kumpas sürecine ilk başta inanıp daha sonra yanıldıklarını açıklayan ancak özür dileme erdemine bile sahip olmayan bu kitlenin, dün gece yaşanan olaylarla ilgili tutumu da er ya da geç yine aynı ‘yanılma duygusu’ içerisinde olacaktır.

Evimizde gerçekleşen ve altını çizerek tekrar söylemek istediğimiz; en ince detaylarına kadar derinlemesine incelenmesi gereken bu sürecin en büyük mağduru olduğumuzu belirterek; yaşanan olayların sonuna kadar takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.
 
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ" denildi.

YORUMLAR 52
  • Adem 5 yıl önce Şikayet Et
    Hala Fener'in ipi çekilmeli diye yazanlar var. Boyuna Fener'in ipi çekiliyor.3 Temmuz'da çekildi, Trabzon'da Futbolcuların tamamının ipini çekmeye kalktılar otobüs kurşunlandı.Şoför'e denk gelse tamamı ölürdü.Bırakın şu fanatikliği. BJK Gençlerbirliği ile oynuyor;ezik Şenol Fener diyor.
    Cevapla
  • Adem 5 yıl önce Şikayet Et
    Altın kural: Patlayan bir bombadan kim yararlanıyorsa suçlu orada aranmalı.
    Cevapla
  • Oflu 5 yıl önce Şikayet Et
    Yayıncı kuruluş nasıl bir hissiyattaydı öyle,zannettim dünyanın en tehlikeli tribün olayları oluyor,dedim heralde 2.heyzel faciası var galiba.bence bjk,hakem ve yayıncı kuruluş 3-0 hükmen mağlup sayılmalı.
    Cevapla
  • BALKES 5 yıl önce Şikayet Et
    yıllarca stadınızda rakip taraftarlara her türlü pisliği yaptınız koridorlarda hakem odaları basmalar oyuncu dövdürtmeler(ricardinho 2007) basındaki paralı askerlerinizle hertürlü algı operasyonları yapmalar. kendinize en ufak bi hata yapıldığında ortalığı ayağa kaldırmalar lugano emre volkan van persie gibi pisliği adet haline getirmiş oyuncularınızın yaptıklarının arkasında durmalar hepsini savundunuz. rakibinizin ofsayt diye kesilen gollerini gol değil deyip kabullenmeler HEP AYRICALIKLI OLMAYI İSTEMEK SİZDE her türlü çirkeflik sizde TÜRK FUTBOLUNUN KATİLİSİN FENERBAHÇE.
    Cevapla
  • Adem 5 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına yüreğine sağlık. Muhteşem yazmışsın.
    Cevapla
  • Vatan 5 yıl önce Şikayet Et
    Yav heee he balkesli he.
    Cevapla
  • Arif 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş top oynamaya gelmemiş ve hakemde maçı yönetmeye çıkmamış.Mete Kalkavanla bjk maç kaybetmemiş.
    Cevapla
  • mehmet özcan 5 yıl önce Şikayet Et
    tek kale top oynadik. iyi izle...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle