Kocaman: G.Saray-Beşiktaş maçı var!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sivasspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Kocaman: G.Saray-Beşiktaş maçı var!
Kocaman: G.Saray-Beşiktaş maçı var!
GİRİŞ 14.04.2018 21:40 GÜNCELLEME 14.04.2018 21:51
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de 2-1 kazandıkları Demir Grup Sivasspor maçının ardından konuştu.

Aykut Kocaman Sivasspor galibiyetini değerlendirirken, kupadaki Beşiktaş maçı ve ligdeki Galatasaray-Başakşehir maçı hakkında da konuştu.

Kocaman ilk olarak ligdeki durumlarını değerlendirdi ve ''Üstümüzdeki iki rakibin birbiriyle oynayacağı haftada, buradan kazanmaktan geçiyordu. Bugün bu galibiyetle, yarınki sonuca göre iki haftada farkı 6 ile 7 indirmiş olacağız. Kalan haftalarda ne kadar yetecek bilmiyorum. Galatasaray - Beşiktaş maçı da var. Bütün bunların yanında kazanmaktan başka bir şansımız yoktu'' dedi.

Sivasspor maçı hakkında da konuşan Kocaman ''Sivasspor son derece sert ve organize bir takım. Üstümüzdeki 3 takımı da yenmeyi başarmış bir takım. İlk yarıda son derece yüksek yüzdeki pasla oynadık. Farkı arttıracak pozisyonlar da yakaladık. İkinci yarı maçı ya 3. golle sonuçlandırmamız gerekiyordu. Ancak burada problem yaşadık. Merkezde derin boşluklar bırakınca Sivasspor maçı kontrolüne aldı ve üzerimize gelmeye başladı. Bunlar bir tarafa kazanmak zorunda olduğumuz bir maçı kazandığımız için son derece sevinçliyim'' ifadelerini kullandı.

Aykut Kocaman, kupadaki Beşiktaş ve ligde oynanacak Galatasaray-Başakşehir maçı hakkında da konuştu ve ''Kupada şunu söylemek mümkün. Avantaj sayılabilecek bir skorumuz var finale çıkmak adına. Ama aynı zamanda ezeli bir rakip, güçlü bir rakip var. Burada her şey kendi elimizde. Diğer taraftar ligde bizim kazanmamız yetmiyor. Şu an yarınki maçın sonucunu bekleyeceğiz. Yarın değil ama yarından sonra Beşiktaş'ı nasıl eleyebiliriz diye düşünmeye başlayacağız'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 14
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    kardeş takım yenildi sorun değil
    Cevapla
  • Karakartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Daha Antalya ve Bursa macları da var.
    Cevapla
  • sivas 5 yıl önce Şikayet Et
    hele sen maçlarını alda . Sonra Gs Bjk düşün. sen eger 3. olursan buda sana ALLAHin bir lütfudur .Aykut bey ....!!!
    Cevapla
  • Oğuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut hoca bırak artık demogojiyi 5 yaşındaki çocuk dahi biliyor senin sisteminin güvensiz basiretsiz hadsiz bir düzen olduğunu,sen kişilik olarak kaliteli birisin ama fenerde bu sisteminle yoksun sıfırsın
    Cevapla
  • Asda 5 yıl önce Şikayet Et
    Bulmuş Aziz gibi bir saf kandırıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle