Kocaman'dan 'Hazır olun' mesajı!

Aykut Kocaman, bir yandan şampiyonluk hesapları yaparken, bir yandan da bütün oyuncularının moral ve motivasyonunu yüksekte tutarak, "Hepiniz hazır olun. Kimin ne zaman forma şansı bulacağı belli olmaz" uyarılarında bulunuyor.

Kocaman'dan 'Hazır olun' mesajı!
Kocaman'dan 'Hazır olun' mesajı!
GİRİŞ 11.04.2018 11:43 GÜNCELLEME 11.04.2018 11:43
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, art arda gelen net galibiyetlerle morallendi. Buna bir de Galatasaray'ın yenilip zirveden inmesi eklenirken, tecrübeli hoca gelecek adına umut dolu mesajlar verdi. Aykut Kocaman, Demir Grup Sivasspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayan futbolcularıyla dün Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde bir görüşme yaptı.

İlk devrenin sonunda yakaladıkları seriyle zirveye daha da yaklaştıklarını ve yine o periyoda girdiklerine dikkat çeken Kocaman, şunları söyledi:

'DEVAM EDECEK!'

"İlk devreye benzer bir senaryo ile karşı karşıyayız. Size haftalardır söylüyorum.. Biz kazandıkça aradaki fark kapanacak ve yukarıya çıkmaya başlayacağız. Gördüğünüz gibi kayıplar başladı. Daha da devam edecek çünkü rakipler birbirleriyle oynayacak. En az 2'si hatta belki de 3'ünün kayıp yaşayacağı bir dönemeçteyiz. Sizden en büyük isteğim zirveye çıkma arzunuzu hiç kaybetmeyin. Enteresan bir lig yaşıyoruz. Sonunda gülen biz olabiliriz. Bu kritik haftalarda hepinize ihtiyacım olacak. 'Aykut Hoca'nın iskeleti bu, bozmaz' demeyin. Hepiniz hazır olun. Kimin ne zaman forma şansı bulacağı belli olmaz."

YORUMLAR 5
  • Osmanlı Kartalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Sivas, Antalya, Kasımpaşa maçlarını aziz zaten aldı. Bursa, Karabük, Konya'yı da sen bi zahmet halledersin artık.
    Cevapla
  • xyzw 5 yıl önce Şikayet Et
    gözünle gördün mü kulağınla duydun mu. iftira kul hakkı büyük günahtır. tabi günah umrundaysa
    Cevapla
  • Kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Nereden biliyorsun
    Cevapla
  • çrmlu 5 yıl önce Şikayet Et
    ya mit elamanısın yada müneccimsin. Bjk ve Gs maçlarnın durumunuda söyle.Aydınlanalım!!
    Cevapla
  • Bir olana bağliyim 5 yıl önce Şikayet Et
    Hocav bu kadro bizi şampiyon yapacak kalitede değil.
    Cevapla