F.Bahçe'de Valbuena krizi! Menajerine görev verdi

Fenerbahçe'de Mathieu Valbuena'nın forma bulamaması, Fransız futbolcuda küskünlük yarattı. Valbuena'nın, Kayserispor maçının ardından menajerine takımdaki geleceğiyle ilgili araştırma yapması yönünde görev verdiği belirtildi.

F.Bahçe'de Valbuena krizi! Menajerine görev verdi
F.Bahçe'de Valbuena krizi! Menajerine görev verdi
GİRİŞ 06.04.2018 09:35 GÜNCELLEME 06.04.2018 09:39
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de camia kalan 7 haftaya umutlarla girerken, bir isim mutsuzluğuyla dikkat çekiyor.

Sarı-lacivertlilerin transfer etmek için yıllarca uğraştığı Fransız oyuncu Mathieu Valbuena için Samandıra'da yapılan yorumlar "Kafasında Fenerbahçe'yi bitirdi" şeklinde.

 

 

Oyuncunun haftalardır süren "İstediğim kadar süre alamıyorum" isyanı, yerini küskünlüğe bıraktı.

"PARA İÇİN KALIR!"

Valbuena'nın sadece Aykut Kocaman değil takımda kimseyle konuşmadığı ifade ediliyor. Fransız yıldızın geleceği ise belirsizliğini koruyor.

Kimilerine göre, aldığı paradan memnun ve sözleşmesi bitene kadar ayrılmaz... Kimilerine göre ise Kocaman takımda kalırsa, o ayrılacak.

MENAJERİNDEN TALEBİ!

5-0'lık Kayseri galibiyetinin ardından Valbuena'nın üzgün hali dikkatlerden kaçmamıştı. Fransız, kameraların da olduğu ortamda uzun süre telefonla konuşmuştu. Yıldız oyuncunun menajeri Darko ile konuştuğu ve neden forma şansı bulamadığını öğrenmesini istediği ortaya çıktı.

YORUMLAR 3
  • 5 yildizli 6 yıl önce Şikayet Et
    Basladiniz yine Fenerbahçeyi karistirma girisimlerine
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    adam haklı beyler...
    Cevapla
  • MUSTAFA KOCA 6 yıl önce Şikayet Et
    gayet basit parayı almadan gitme .nsaıl olsa aziz yıldırım bunu yapmaya alışkın. akıllı adamsa böyle yapar sakatım der oynamasın parayıda çatır çatır alsın . aynen van persi gibi
    Cevapla