Volkan Demirel: Telefon, çakmak, şiş geldi...

Fenerbahçe'nin tecrübeli kaptanı Volkan Demirel, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 02.04.2018 23:42 GÜNCELLEME 03.04.2018 09:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin deneyimli file bekçisi Volkan Demirel, 500. kez forma giydiği Kayserispor maçı sonrasında basın toplantısında soruları yanıtladı.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir'in "Hep 3-4 oyuncu bu tepkilere maruz kalıyor" sözleri ile ilgili konuşan Volkan Demirel, "Ben her maç sakin kalmaya çalışıyorum ama 3, 4, 5 kişiyiz ki, her statta aynı tepkiye maruz kalıyoruz. Bunlar futbolun içinde var, devam edecektir.

Kayserispor Başkanı'nın herhalde böyle oyuncusu yok diye böyle diyor. Sevenimiz de, sevmeyenimiz de çoktur. Bugün telefon, çakmak, şiş geldi ama bir tanesi denk gelmedi. Dualarla korunuyoruz. Bana dua edenlere teşekkür ederim." dedi.

 

"MİLLİ TAKIM'DA YAŞADIKLARIM KOLAY DEĞİL"

Milli Takım'a geri dönüşüyle ilgili görüşü sorulan tecrübeli oyuncu, "Milli Takım tamamen genç yeteneklerden oluşuyor. Son maçlardaki görüntü de güzeldi. İnşallah bundan sonraki maçlarda daha iyi performans gösterirler. Ben tabii ki çağrıldığım zaman mücadele etmek isterim ama yaşadıklarım kolay değil." diye konuştu.

"AYKUT HOCA İLE SORUNUM OLMADI, OLMAZ"

Aykut Kocaman'ın kırmızı kart gördüğü Beşiktaş derbisi sonrası, "Anlam veremiyorum" açıklaması ile ilgili görüşleri sorulan Volkan, "Aykut hoca beni, ben de onu çok iyi tanıyorum. Onun demeçleriyle çok sorunum olmamıştır. Ben elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorum. Son haftalarda performansımın yükseldiği hep görünmüştür." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • MUTLU MUTLU OL 6 yıl önce Şikayet Et
    adam kendisine küfür edilmesini seviyor zevk alıyor her deplasmanda hep aynı şekilde küfür yiyor buda onun hobisi
    Cevapla
  • Yasar 6 yıl önce Şikayet Et
    Harbi ya neden hep ayni oyunculara tum takim taraftarlari hep ayni protestolari yapiyor; bu oyuncular ektiklerini biçiyor ( çirkef olduklari için olabilirmi) diye sormadan edemiyor insan...
    Cevapla
  • Fenerbahce 68 6 yıl önce Şikayet Et
    Holigan Adam sana yakişir bir yorum olmuş .
    Cevapla