Dilmen: Aziz Yıldırım gereksiz konuşuyor!

Fenerbahçe'nin efsane ismi Rıdvan Dilmen, Aziz Yıldırım'ın Alex'le ilgili sözlerini ağır bir dille eleştirdi.

Dilmen: Aziz Yıldırım gereksiz konuşuyor!
Dilmen: Aziz Yıldırım gereksiz konuşuyor!
GİRİŞ 02.04.2018 22:45 GÜNCELLEME 02.04.2018 22:45
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 27. haftasının kapanış maçında Kayserispor, Fenerbahçe'yi konuk etti. Fenerbahçe sahadan 5-0 galip ayrıldı. Sarı-Lacivertli ekip alınan bu galibiyetle puanını 51'e yükseltti. Fenerbahçe'nin golleri Soldado (2) Aatif, Şener, Giuliano'dan geldi.

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Maçın ardından NTV'de Rıdvan Dilmen müsabakayı yorumladı:

'Hani alışmamış don derler ya... '

Fenerbahçe acaba son 12-13 yılda ligde bir deplasman maçında ilk yarıyı 3-0 önde kapatmış mıdır? Hiç beklemediğimiz bir sonuç ilk yarıdaki 3-0'lık skor. Çok argo konuşan bir insan değilimdir. Hani alışmamış don derler ya... Ya Kayserispor antrenörü, kardeşim sen nereden çıkardın 3'lü savunmayı, 3-4-3'ü filan.

'Kayseri bir hediyede bulundu'

Aykut hoca sabaha kadar düşünse, Kayseri böyle oynasın ister. Kayseri bir hediyede bulundu, o da bana verme demedi. Kayserispor'un 3'lü defansla oynaması Fenerbahçe'nin çok işine geldi.

'Hakem niye 2 dakika maçı uzatıyorsun?'

Hakem niye 2 dakika maçı uzatıyorsun? Fenerbahçe ile Galatasaray arasında gol averajı geçerli. Belki 1 gol daha atacak Fenerbahçe.

Deplasman performansı da önemli

Fenerbahçe'nin iç saha geleneğini Beşiktaş aldı. Galatasaray da devam ediyor. Bu yıl inanılmaz şekilde Fenerbahçe iç sahada puanlar kaybetti. Burada da taraftarların önemini görüyoruz. Ancak diğer tarafta Fenerbahçe'nin deplasman performansı da önemli. Sonuç itibariyle Fenerbahçe iyi oynadığı bir maçta, rakiplerinin kazandığı haftada galip geldi.

"Aziz Yıldırım gereksiz konuşabiliyor"

Aziz Yıldırım'ın bugünkü açıklamasından çok rahatsız oldum, Aziz bey gereksiz açıklamalar yapıyor bazen. Alex de Souza bir değerdir. Benim dönemimde de önemli oyuncular vardı ama Fenerbahçe tarihinde 1 numaralı yabancı Alex'tir. Alex gittikten sonra Fenerbahçe UEFA Kupası'nı mı aldı? Avrupa'da büyük başarılar mı kazandı? Alex'i isteseniz de, istemeseniz de, Fenerbahçe tarihinde önemli bir değerdir.

"Ben Alex'in yarısı kadar değildim"

Futbolcu olarak Fenerbahçe için önemli bir oyuncuydum ama fayda olarak Alex'in yarısı kadar değildim.

YORUMLAR 10
  • fenerman 6 yıl önce Şikayet Et
    aziz yıldırım şuan da aç kurt gibi saldırıyor sağa sola sanki 20 yıldır başkanlık o yapmamış da başkası yapmış gibi döner bir insan geçmişine bakar sportif başarı ne var bu takım da kesinlikle aziz yıldırım İSTİFA etmeli yoksa maçları tek başına izler.
    Cevapla
  • Fenerbahce 68 6 yıl önce Şikayet Et
    sizin gibi holiganlar görmez yapilanlari Stadt Araziler yapilan telsizler düzcede Ankarada okular başka takimin başkanlari arsa satarak futbolcu aldilar evet 20 sene başkanlik yapdi Fenerbahceye yapilan cirkeflikler herşey ortada Denizlide başladi tabi bende yeter diyorum inşallah Ali koc başkan olacak.
    Cevapla
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    alex fb den dünyanın parasını aldı,avrupada fb kupamı aldıyok,adam gelmiş,parasını aldı,,futbolu bırakıp gitti,bunun üzerinden takıma yönetimi eleştirmek mantıksız,kimse babasının hayrına oynamadı
    Cevapla
  • boş murat 6 yıl önce Şikayet Et
    herşey kupa değil adamım alex her yönüyle bir ekoldür. Karakter, centilmenlik, futbol aklı üst düzey bir oyuncuydu siz diyorsunuz ki takıma messi gelsin ama kalecisiz de oynarız bu işler böyle olmuyor tek kişiyle şampiyon da olmazsın kupa da alamazsın
    Cevapla
  • ahmet hak 6 yıl önce Şikayet Et
    adam yorum yapıyor ne eleştiriyor sunuz hakli konuşuyor
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Koç seçilemezse ne yapacaksınız bu Aziz tüm savaşlardan galip çıkıyor cengiz gibi bişey
    Cevapla
  • ejder 6 yıl önce Şikayet Et
    ne olduda bu rıdvana aziz hakkında atar tutar oldu.kendini ali koça hazırlıyo herhalde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle