Aziz Yıldırım'dan G.Saray'ı çıldırtan 6-0 sözleri!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ali Koç'un "Özlenen Fenerbahçe" vurgusuna Galatasaray örneğiyle cevap verdi.

Aziz Yıldırım'dan G.Saray'ı çıldırtan 6-0 sözleri!
Aziz Yıldırım'dan G.Saray'ı çıldırtan 6-0 sözleri!
GİRİŞ 24.03.2018 16:44 GÜNCELLEME 24.03.2018 16:47
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün Karadeniz Ereğli şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte Galatasaray ile ilgili konuştu ve Fenerbahçe'nin geleceğini inşa etmeyi düşünmeleri gerektiğini söyledi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, "Özlenen Fenerbahçe için yola çıktım" sözüne atıfta bulunan Aziz Yıldırım, "Diyorlar ki, 'Özlenen Fenerbahçe.' Yirmi sene öncesinde sadece futbol takımı olan ve ezeli rakipleriyle yaptığı maçlarda bazen yenen, yenilen bir takımken, 19 senedir Galatasaray'a içeride hiçbir maçta yenilmedik, 6-0'la tarih yazdık." diyen Aziz Yıldırım, "Bunları bir tarafa bırakacağız. Özlenen Fenerbahçe yok, geleceği olan Fenerbahçe var. Geleceği hayal etmemiz lazım ve bu hayaller üzerine Fenerbahçe'yi oturtmak lazım." ifadelerini kullandı.

 

 

Öte yandan Aziz Yıldırım, kulübün elindeki en önemli değerin "1 milyon üye" projesi olduğunu, bu sayıya mutlaka ulaşmaları gerektiğini kaydeden Yıldırım, "Şu anda 33 bin civarında üye sayımız, 20 bine yaklaşan temsilci üyemiz var. Bu rakamlar çoğaldıkça halkla Fenerbahçe iç içe geçmiş olacak. Bu, hiçbir yerde bulunmayan bir demokrasi örneğidir. Bunu hepimizin iyi hazmetmesi lazım. Halka inebilmek için herkesin kulübe üye olması lazım." değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 30
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    6-0,la kafayı bozmuşsunuz, en çok gs şampiyonluğu gören fener başkanısın başka söze ne hacet
    Cevapla
  • Kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    Boludan Pendik'ten 6 yeriz ama mevzu gs oldumu 6 atar seslerini keserizz
    Cevapla
  • trhn 6 yıl önce Şikayet Et
    gs sahanızda kupa kaldırıp tarih yazdı sen halen 6-0 la övün
    Cevapla
  • mhcivelek 6 yıl önce Şikayet Et
    yahu aziz sen boluda yediğin 6 yı ne yapacaksın acaba
    Cevapla
  • dadas45 6 yıl önce Şikayet Et
    dıktatör aziz yıldırım sen oldukça ben benim gibiler feneri askıya aldık utanıyoruz fener demeye artık dersen fenerbahcenin tapusu senindir feneri şirketin gibi kullandın defol git yeni gençler fenere ilaç olacak yeni kadrolar gelsin işin gücün herkese laf atmak sen orda oldukça daha çok utanırız fenerbahceden dıktatör aziz bey
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle