Kocaman'a cevap verdi! 'Valbuena olduysam...'

Aykut Kocaman'ın bireyselliği bırakmasını istediği Mathieu Valbuena, bunun kolay olmadığını söyledi.

Kocaman'a cevap verdi! 'Valbuena olduysam...'
Kocaman'a cevap verdi! 'Valbuena olduysam...'
GİRİŞ 21.03.2018 20:43 GÜNCELLEME 21.03.2018 20:46
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray derbisinde sonradan oyuna giren Valbuena, maç biter bitmez erkenden evinin yolunu tutarken, teknik direktör Aykut Kocaman'la soyunma odasında tartıştığı şeklindeki haberlerinin aksine tam bir profesyonel gibi davranarak saha dışında isyan etmeyen karakteriyle tam not almaya devam ediyor. 

"TOPU ÇOK OYALAMA"

 

 

Oyuncunun bu davranışları teknik heyeti etkilese de Fransız yıldız saha içi performansıyla ise Aykut Hoca ile fikir ayrılığında. Yedek bıraktığı oyuncusuyla neredeyse her hafta konuşan Aykut Kocaman, "Kademeye daha çok girmelisin. Maç içinde yerini çok kaybediyorsun. Bu da bize pozisyon olarak geri dönüyor. Topla da daha ekonomik oynamalısın. Ayağında topu çok oyalama. Boştaki arkadaşına bir an önce servis yap" şeklinde uyarılarda bulundu.

"VALBUENA OLDUYSAM BÖYLE OLDUM"

Kocaman, konuşmalara rağmen hala alışkanlıklarından vazgeçmeyen Valbuena'yı joker gibi tutarak ikinci yarılarda maçı çevirmesi için oyuna dahil etme kararı alırken, genelde iç saha mücadelelerinde daha çok şans bulan oyuncu bu durumla ilgili olarak hocasına "Yıllardır oynadığım bir futbol tarzı var. Valbuena olduysam böyle oldum. İnsan alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçemiyor Ama düzelmek için elimden geleni yapacağım" itirafında bulundu.

YORUMLAR 5
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bireysel yeteneği olan futbolcu mu var ki Fenerde. Bırak bari adamı yeme. Boş bırak ''kafana göre takıl'' de adama arkadaş. Hagi GS de iken gayet serbest oynardı. Terimde gık demezdi. Futbolcuyu çok kasıyor Aykut Hoca
    Cevapla
  • Gurbetciymiş 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Hoca' nın yeri BAL ligi. gitsin ergenleri geri çekip dursun. Futbol hayatlarını mahveder çocukların gerçi onlara da yazık...
    Cevapla
  • hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı . Senin oyun stiline uymuyorsa almayacaktın veya devre arası gönderecektin.
    Cevapla
  • Fikri 5 yıl önce Şikayet Et
    Alex'i de küstüren bu vatandaş idi Valbuena gibi adamın var yedek kulübesinde oturuyor akıl alacak iş değil..
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut hocam senin yerin Premier lig:)
    Cevapla