Aykut Kocaman: 'Utanıyorum artık...'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray ile oynadıkları ve 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

Aykut Kocaman: 'Utanıyorum artık...'
Aykut Kocaman: 'Utanıyorum artık...'
GİRİŞ 17.03.2018 22:19 GÜNCELLEME 17.03.2018 22:26
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Galatasaray ve Beşiktaş'ın bu maç sonunda istediğini aldığını ifade eden Kocaman, "Fazlasıyla istedik ama maçın son bölümlerinde çok net maçı kaybetmeye giden pozisyonlar verdik, kazanacak pozisyon da bulduk. İki tarafa da gidebilirdi oyun. Şu anda Galatasaray ve Beşiktaş istediğini elde etti gibi gözüküyor. Başakşehir de, aynı zamanda maçı bu şekilde bitirmek isteyen hakem de memnun gibi gözüküyor. Çok net pozisyonlar vardı. Feghouli iki eliyle sarılıyor ama devam diyor. 2 el rakibin üzerinde olur mu?" "Aynı hakem, Dia'nın üstüne çıkan Sabri'ye de devam demişti. Ceza sahası içinde yumruk atılıyor, yine göremedi. Soldado'yu Serdar tuş yapmaya çalıştı, yine olmadı, görmüyor. Fernando'nun Giuliano'ya yaptığında çok net kırmızı var, görmedi. Görmek istemiyordu" dedi. Sezon başından beri söylüyor ama hakem konuşmaktan da utanıyorum. Hakemim kafasında maçı berabere bitirmek vardı, görmemesinin başka bir anlamı yok" şeklinde konuştu.

"RAKİPLERİN KAYBETMESİNİ BEKLEYECEĞİZ"

Kalan maçlar hakkında da konuşan Kocaman, "Kalan 8 maçı kazanmak için bütün çabayı göstermek zorundayız ve sadece bu da yetmeyecek, rakiplerin de kaybetmesini bekleyeceğiz. Nasıl kazanacağız bakalım, göreceğiz" dedi.

 

"İNANAMIYORUM"

Basın toplantısında açıklamalarına devam eden Aykut Kocaman "Çok net bir şekilde maçın skoru bizim işimize gelmiyor. Galatasaray'ın Beşiktaş ile içeride oynayacak olması kendileri açısından avantaj. Hakemin gözü önünde üç tane net penaltı oldu ve bunu görüp de vermedi. Ben bunlara inanamıyorum." ifadelerini kullandı.

"SERDAR SOLDADO'YU KÜNDEYE ALDI"

Hakem Bülent Yıldırım'a tepkisine devam eden Aykut Kocaman, "Aynı şeyler devam ediyor, ben bunları dillendiriyorum ve kötü adam oluyorum. Serdar, Soldado'ya künde atıyor ve dört hakemin de görmeme ihtimali yok. Galatasaray ile ilgili de mutlaka atladığı şeyler de vardır ama ben bunların atlamış olduğunu düşünmüyorum, bu iyimserlik. 0-0'lık bir Galatasaray maçı vardı, onu da Bülent Yıldırım yönetmişti, Sabri'nin pozisyonu vardı, onu da görmedi. Hakemlerin Fenerbahçe'ye karşı yönetim tarzından herkesin farkında olduğunu düşünüyorum." şeklinde görüş belirtti.

ŞAMPİYONLUK YORUMU

Şampiyonluk yarışıyla görüşü sorulan ve orta sahada çift önlibero tercihine gelen eleştirilerin hatırlatılması üzerine konuşan Aykut Kocaman, "Her zaman olduğu gibi kazanmak için oynayacağız, Galatasaray karşısında gereken gayreti gösterdik. Karşımızdaki takım Galatasaray, ligin lideri, bireysel olarak çok yetenekli oyuncuları da var. Bundan sonraki maçlarda da gereken gayreti göstereceğiz. Hakem hataları sürekli bir aleyhimize işliyor, özellikle benin dönemlerinde daha da yoğunlaşıyor. Galatasaray'ın Karabükspor'a attığı 7 golü düşerseniz bu ligin en çok gol atan takımlarından biri de Fenerbahçe. Bizi üzen en önemli konulardan biri de attığımızdan çok yediğimiz saçma sapan goller oldu. Bu sadece oyuncu bazında olan bir durum değil. Başta kendi sahamızda olmak üzere özellikle basit hatalardan yediğimiz goller bugünkü durumumuzu açıklıyor." dedi.

YORUMLAR 70
  • doğrucu 6 yıl önce Şikayet Et
    çek git artık aykut.lafla penir gemisi yürümüyor.
    Cevapla
  • caner 6 yıl önce Şikayet Et
    o hakemler sayesinde ilk yarı beşiktaşı yenmedin mi? her maçı sana mı versinler, konuşma yeter. bahanelerinden biz sıkıldık
    Cevapla
  • Bir garip yolcu 6 yıl önce Şikayet Et
    Hakemin bazı pozisyonlarda ki kart tercihleri dışında bir hatası yoktu. Bunlarda iki takım için aynı orandaydı.kimse makattan penaltı filan uydurmaya çalışmasın.
    Cevapla
  • Ecdad 6 yıl önce Şikayet Et
    Bende koskoca profesyonel olan !!! Takımların gol atamayıp ....efendimmmm penaltımız yendiğini .... diyerekten sadece penaltıdan maç kazanma isteklerinden utanıyorum
    Cevapla
  • Birak ya 6 yıl önce Şikayet Et
    Hakemmi gulyanoya karsi karsiya kacir dedi ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle