Alex'ten flaş sözler! Ali Koç, Kocaman, Giuliano..

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza İstanbul'da katıldığı imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Alex'ten flaş sözler! Ali Koç, Kocaman, Giuliano..
Alex'ten flaş sözler! Ali Koç, Kocaman, Giuliano..
GİRİŞ 14.03.2018 17:44 GÜNCELLEME 14.03.2018 23:51
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Alex'in açıklamalarında satırbaşları şu şekilde:

"Herkes kendi kafasında bir şey hayal ediyor. Ama ben İstanbul'a bayılıyorum. Buraya gelmem kadar doğal bir şey yok. Gelmemin bir diğer nedeni ise kardeşimle Fenerbahçe-Galatasaray derbisini izlemek."

"Fenerbahçe'de yaklaşmakta olan bir seçim süreci var. Beni de bunun bir parçası olarak göstermeye çalışıyorlar. Ama benim bir oy hakkım bile yok. Buraya hasret gidermeye geldim."

 "Ali Koç'la locasında maçı izlemek için bir konuşmamız olmadı. İnanın henüz maçı nerede izleyeceğimi bilmiyorum. En son 2015'te Kadıköy'deki Bursa maçında görüştük, Ali Koç ile... Bundan sonra hiçbir kişisel görüşmemiz olmadı."

"Burayla ilgili beni en çok çeken şey, derbi havası. O hava dışarıdan öyle bir hissediliyor ki... Daha önce içeriden yaşadığımı hisleri, şimdi dışarıdan koklayarak yaşayacağım."

 "Aykut Kocaman'la ilgili düşüncelerimi, kitabı okuduysanız biliyorsunuzdur. Yeniden gündem yaratmaya gerek yok."

"Giuliano ve Talisca iyi oyuncular. İkisi de Milli Takıma aday. Brezilya için hangisi yararlıysa o formayı giyecek. Tite, Giuliano'yu denedi gördü, şimdi Talisca'nın sırası."

"Benim 8 senelik kariyerim oldu. Yeni gelmiş birini benimle kıyaslamak, yeni gelene haksızlık olur. Giuliano'ya zaman tanınması lazım.

YORUMLAR 19
  • bilal 6 yıl önce Şikayet Et
    bu herif efsane filan değil tam bir tembel teneke idi.milli takımı filan geçtik avrupadan bile teklif alamamış biridir.bence deivid de souza bundan çok daha faydalı idi.
    Cevapla
  • Md1983 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam eğer efsaneyse Aziz yildirim sayesinde olmuştur bebeler hatirlamaz ama Az alkmar macinda taraftar yuhaladiginda başkan ayağa kalkip alkışladı hatırlatayım.
    Cevapla
  • ezfb 6 yıl önce Şikayet Et
    doğrudur ama aziz yıldırımda şöyle bir hastalık var fenerbahçe denilince ilk olarak kendi isminin hatırlanmasını istiyor sivrilen sevilen kim varsa gönderilir bu takımdan istese parayı basar ve çok iyi bir teknik direktör getirebilir takıma ama olmaz çünkü kendisinden daha popüler kimseye yer yok
    Cevapla
  • PARGALI 6 yıl önce Şikayet Et
    Aziz başkanı değil koç feriltahı gelse başkanlıktan İNDİREMEZ. Bu sadece Türkiyede başarılı olmuş ama Avrupada hayal kırıklığı yaratmış topçu da kim oluyor?
    Cevapla
  • ezfb 6 yıl önce Şikayet Et
    vay arkadaş ne aziz başkanmış be narsist adamın teki sanki alexten sonra takım şaha kalktı başarıdan başarıya koşuyor, size bir sorum var bugün oyanan futboldan bir taraftar olarak memnun musunuz? ben değilim
    Cevapla
  • cumhuru reis rte 6 yıl önce Şikayet Et
    alex madem cok iyiydi futboldan anlayan arkadaslar neden 8 yil milli takima secilmedi ? cunku kosmayan futbolcuyu krali olsa oynatmazlar bu dunyada sadece messi kosmadan oynuyor o bile alexten fazla kosuyor istatistikleri inceleyin futboldan anlayanlar aykut kocamanin 10 tane koşan bir kadro kurmak istedigini bilir 11 kisilik kadroya 1 tane kosmayan koymak demek ferrariye el freni takmak gibi biseydir
    Cevapla
  • Fenerbahçe sk 6 yıl önce Şikayet Et
    Alexmi koşmuyordu o yüzdenmi Brazilya milli takiminda oynatılar sen bence bir anda alexi ozan tufan falan sandın biraz kafayı kullan
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    o kadar Türkiye'de kaldın, milletin sevgisini kazanmıştın ama bir türkçe konuşmayı öğrenemedin. Bence ülkene derhal dön. FB ile hayallerini de İstanbul'da bırak.
    Cevapla
  • Trkme 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam defalarca söyledi. Ben Türkçe konuşursam Samet işsiz kalır diye. Türkiye'deki çoğu insandan daha insandır..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle