Kocaman açıkladı! Volkan neden ilk 11'de?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş maçı sonrasında eleştirdiği Volkan Demirel'e tekrar 11'de görev vermesinin nedenini açıkladı.

Kocaman açıkladı! Volkan neden ilk 11'de?
Kocaman açıkladı! Volkan neden ilk 11'de?
GİRİŞ 11.03.2018 15:59 GÜNCELLEME 11.03.2018 16:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş ile oynanan maçta kırmızı kart gören Volkan Demirel'i 1 maçlık cezasını tamamlamasının ardından Yeni Malatyaspor maçında tekrar 11'de oynatması ile ilgili konuştu.

Yayıncı kuruluşta sorulan soruyu yanıtlayan Kocaman, "Volkan Demirel için şu anda açıklanacak bir şey yok. Temel amacımız her zaman en doğru, en kaliteli kadronun sahada olması" ifadelerini kullandı.

"YAPTIKLARINI ANLAMLANDIRAMIYORUM" DEMİŞTİ

Aykut Kocaman, Beşiktaş maçı sonrasında Volkan Demirel'i gördüğü kırmızı kart nedeniyle eleştirmiş ve, "Anlaşılır ve affedilir değil. Bunu gerçekten anlayabilmek mümkün değil. Volkan'ın maç içinde yaptıklarını anlamak hakikaten çok zor. Alper'in kartını da her ne kadar kabul etmesem de bir yere kadar anlık olduğu için anlarım. Fırat Aydınus'un maç boyunca bizim lehimize verdiği tek olumlu karar Volkan'ı daha evvel atmamasıydı. Benim futbol hayatım kadar Fenerbahçe'de oynamış bir insanın bu yaptığını hiçbir şekilde anlamlandıramıyorum. Çok yazık. Anlık, refleks olan hataları kabul edebilirim. Kaptan Volkan'ınki pek anlık bir hataya benzemiyor." ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 1
  • Camlica 6 yıl önce Şikayet Et
    Elinde malzeme yok olmayinca eldeki ile idare ediyor
    Cevapla