Aykut Kocaman'ın umudu Mehmet Ekici

Ligde arka arkaya kötü sonuçlar alan Fenerbahçe’de Mehmet Ekici umudu yanıyor. Tecrübeli futbolcu adeta bir yeni transfer gibi Aykut Kocaman’ın planlarında duruyor

Aykut Kocaman'ın umudu Mehmet Ekici
Aykut Kocaman'ın umudu Mehmet Ekici
GİRİŞ 08.03.2018 17:09 GÜNCELLEME 08.03.2018 17:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’de arka arkaya gelen Akhisarspor ve Beşiktaş yenilgileri ligdeki şampiyonluk iddiasına derin hasarlar verdi. Sarı-lacivertli takımda ligdeki son 10 haftalık bölüm büyük önem kazanırken, Mehmet Ekici ismi öne çıkmaya başladı. 
 
Sakatlığını tamamen atlatan ve son Beşiktaş’la oynanan kupa derbisinde göz dolduran Ekici, Aykut Kocaman’ın da en önemli umutlarından biri konumunda.
 
Sezon başından bu yana Mehmet Ekici’yi sakatlıklar ve formsuzluk nedeniyle istediği gibi kullanamayan Fenerbahçe’nin hocası, şimdi istediği fırsatı buldu. Fiziki anlamda da her geçen antrenman daha iyi seviyeye gelen Ekici’nin kalan lig ve kupa periyodunda hem oyun hem de sistemsel olarak takımın liderlerinden olması bekleniyor.
 
Çift yönlü oyun yapısı sayesinde Aykut Kocaman’ın da hep beğendiği bir oyuncu olan tecrübeli orta saha ilk kez böylesi bir şansa erişecek.
 
Aykut Kocaman’ın oyun kurma görevinden, frikik ve korner gibi duran toplarda da sorumluluk vermesi beklenen 27 yaşındaki futbolcu, zaman zaman kanat oyuncu, zaman zaman da serbest oyuncu görevlerini alacak.
 
Mehmet Ekici cephesinde de önemli gelişmeler var. Tecrübeli yıldız, 24 hafta sonra bu denli kavuştuğu formasını bırakmak istemiyor. Sürekli olarak çalışan ve adım adım kondisyonunu da artırmaya çalışan başarılı yıldız, hem taraftarlara borcunu ödemek istiyor hem de kendisine  transfer sürecinde kendisine çok destek olan kulübüne destek olmak istiyor. 

YORUMLAR 1
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    E.Elması unutma , ikisini Souzanın yanına koy, gerisini merak etme.
    Cevapla