Kocaman'dan şampiyonluk yorumu! 'Kaybettik'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Teleset Mobilya Akhisarspor'a mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 04.03.2018 22:14 GÜNCELLEME 05.03.2018 09:18
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Mağlubiyetle ilgili görüşlerini dile getiren Aykut Kocaman, "İki tahrip gücü yüksek Beşiktaş maçından sonra son üç maçını kazanmış ve moral olarak güçlü gelecek, oyun yapısı ters bir takımla karşılaştık. Maç öncesi istemediğim senaryoyu gördüm. Söyleyecek başka bir şey yok. Maça giriş problemli olabilirdi, aynen öyle oldu. Yediğimiz gol de dahil olmak üzere sezon boyunca sıkça rastladığımız maçlardan biri oldu. Kalemize gelen iki top gol oldu. Çaba, çaba ama sonuçlandıramadığımız çabalar. Korktuğum, maçın içine girene kadar Akhisarspor'un hızlı ataklarla kalemize geleceğiydi. Burayı atlatmak önemliydi, kafamdaki en kötü senaryo gerçekleşti. Bu sene oynadığımız maçların başka bir benzeri oldu. Ne söylesem boş." dedi.

AYKUT KOCAMAN'IN ŞAMPİYONLUK YORUMU

 

 

Şampiyonluk yarışıyla ilgili görüşlerini dile getiren Aykut Kocaman, "Kontrolü kaybettik. Lider ve takipçisiyle aramızdaki fark bir maçtı, iki maça çıktı. Bu saatten sonra artık bizim elimizde değil, kaybettik. Artık rakiplerin kaybetmesini bekleyeceğiz ve kazanmaktan başka çaremiz yok. üst üste iki maç kaybetmek tabii ki takımı etkileyecek. Futbolcular da insan. İki tane arka arkaya alınana mağlubiyet kolay bir durum değil. Hepimizin bu durumda payı var. Hepimizin ortak problemi." ifadelerini kullandı.

"PEK AFFEDİLEBİLİR GİBİ DEĞİL"

Alper Potuk ve Volkan Demirel'in kırmızı kartları hakkında bir yaptırım uygulayıp uygulamayacağı sorulan Aykut Kocaman, "Yapılacak çok fazla bir şey yok. Oyuncuların zihinlerinin daha açık olması lazım. Ceza, oynatmama ya da para cezaları, yani bu söylediğiniz oyuncular tecrübeli oyuncular. Pek affedilebilir gibi değil. Konuşuyoruz, anlatıyoruz, söylüyoruz onlar da farkındadırlar ama ne söylesek boş." yanıtını verdi.

"KULÜBEYE OTURDUM ÇÜNKÜ..."

"Son dönemde camiaya liderlik yapıyorsunuz ancak yediğiniz gollerden sonra oyuncu değiştirmediniz ve kulübeye oturarak beklediniz. Neden oturdunuz?" sorusuna yanıt veren Aykut Kocaman, "Bu tip durumlarda bir şeyler söylemek kolay değil. Psikolojim şuydu, 'Bu kadar mı olur?' Hakeme getirmeden böyle düşündüm ve seyretmeye karar verdim. İçimden geçen duygu buydu. 'Bu kadar mı?' dedikçe daha da oluyor." ifadelerini kullandı.

"PAZAR GÜNÜ OYNAMAK BİZİ ETKİLEDİ"

"Beşiktaş maçlarından sonra pazar günü oynamak sizi etkiledi mi?" sorusuna yanıt veren Aykut Kocaman, "Yüzde 1 mi, yüzde 5 mi yoksa yüzde 100 mü etkili oldu bilmiyorum. Etkili oldu ama yorgunluk ve fikstürle ilgili mazeret öne sürmeye gerek yoktu. Etkili oldu hem de çok etkili oldu. İlk Beşiktaş maçı, hem kupa maçını hem de bu maçı etkiledi." dedi.

YORUMLAR 23
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Kamani ile maç kazanacağınımı sanıyorsun. Ben az futbol bilgimle bunu görüyorum da sen görmüyormusun. Şükretki iki sefer geldiler altı sefer gelselerdi 6 olurdu skor maçın başında. Çünkü kalen boş...
    Cevapla
  • Sombey54 6 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonluğu daha sezonun başında kaybettik...
    Cevapla
  • Ztrk 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ın erteleme isteğine olumsuz yanıt vermiştiniz. Beter olun.
    Cevapla
  • topcu 6 yıl önce Şikayet Et
    vay benim fenerime
    Cevapla
  • Tacını verin 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen duuur. Daha malatya yenecek sizi. O zaman bakalım ne diyeceksin acaba. Beşiktaşla uğraşacağına kendi takımınla uğraşmazsan olacağı budur. İyi gün kötü gün fark etmez sen her zaman kendi işine bakacan. Beter ol...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle