F.Bahçeli yöneticinin paylaştığı olay tweet!

Fenerbahçe yöneticisi Selim Kosif, resmi Twitter hesabından, Beşiktaşlı yıldız Ricardo Quaresma ile ilgili yapılan bir paylaşımı retweet edip takipçileriyle paylaştı.

F.Bahçeli yöneticinin paylaştığı olay tweet!
F.Bahçeli yöneticinin paylaştığı olay tweet!
GİRİŞ 02.03.2018 09:34 GÜNCELLEME 02.03.2018 09:34
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif, Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin 2-2 berabere kaldığı maçta kavga nedeniyle kırmızı kart gören, Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'yla ilgili bir tweeti takipçileriyle paylaştı.
 
İşte o tweet;
 
Kosif, resmi Twitter hesabından; "Kalabalıkta yumruk sallayıp sonra kalabalığın arkasına saklanıp "tutmayın beni" ayaklarına yatan korkak tavuk... Bırakın futbolcu demeye,erkek demeye bin şahit lazım." şeklinde yapılan paylaşımı retweet etti. F.Bahçeli yöneticinin PFDK'ya sevk edilme ihtimali var.
 
MELO'YA 2 MAÇ CEZA VERİLMİŞTİ
 
PFDK, daha önce Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo'nun Twitter adresinden Aziz Yıldırım'a edilen küfrü retweet etmesi nedeniyle Brezilyalı futbolcuya 2 maç ceza vermişti.

YORUMLAR 20
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Fblilersizde farkli degilsiniz futbol hakemi arkana alarak oynanmaz hwr faulde 8 10 futbolcu hakemin wtrafini sariyor her faulde yedek kulubesi saha icine giriyor bu futbolmudur her macta aynisini yapiyosunuz tutuyormu evet kaos futbolu size yariyor ama futbol bu degil birazda kendinize bakin millet siz boyle yapin diye maca gelmiyor yada yayinci kurulusa para odemiyor ayiptir yoke futbolunu bozdunuz
    Cevapla
  • Abdülhak 6 yıl önce Şikayet Et
    Vurun abalıya misali olmuş.
    Cevapla
  • erdem 6 yıl önce Şikayet Et
    quaresma ya bak türbanlımıyım değilmiyim bilmiyorum gibi gezinen ergenler gibi giyinmiş
    Cevapla
  • umut 6 yıl önce Şikayet Et
    bir yöneticiye kesinlikle yakışmayan bir davranış.Futbolu futbol olmaktan çıkaran ve taraftarı birbirine kırdıran bu tür çok ucuz davranışlarda bulunan yöneticiler sorgusuz sualsiz tek celse de en az 3 yıl hapis ceza sı verilmeli.görün bakın futbol terörü nasıl biter.bunu sadece kosif denen ve akli dengesi bozuk şımarık adam için demiyorum , bu tür tahrik edici yöneticilerin hepsi için diyorum.bay kosif acaba sen tvitırda rakiplere söylediklerini sokakta karşı takım taraftarının yüzüne karşı söyleyebilirmisin? ben BJK taraftarı değilim yurt dışında yaşan bir TC vatandaşıyım.fakat bu tvitır çok çirkin olmuş Kosifi bir TC vatandaşı olarak kınıyorum.
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 6 yıl önce Şikayet Et
    Kınayabilirsin fakat neden adama akli dengesi bozuk ve şımarık diyerek hakeret ediyorsun ?
    Cevapla
  • Serkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir fenerbahçe taraftarı olarak kesinlikle katılıyorum futbolumuzu kim neden nasıl olursa olsun çirkinleştiryorsa kesinlikle tek celsede 3 yıl ver bakalım cezayı ondan sonra taraftarı hiç bir yönetici gaza getire bilirmi ooo zaman görelim özellikle 4 büyük takımın yöneticilerine.
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Dovunce erkek mi olunuyo anlamadım.biraz gelişin ya.hem q7 yi zor durdular.
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynen dövseydi erkek veya daha güçlü mü olacaktı.O beşiktaşda para için oynayan bir futbolcu sen yöneticisin onların üstündesin o şekilde davranman gerekirdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle