Aziz Yıldırım'a hodri meydan! 'FB TV'ye çıkalım..'

Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç, kongre üyelerine yaptığı konuşmada sert açıklamalarda bulundu. Seçimde her yolun mübah olmadığını söyleyen Koç ' Çıkalım FB TV’de birebir konuşalım tartışalım.' diyerek Aziz Yıldırım'a meydan okudu.

Aziz Yıldırım'a hodri meydan! 'FB TV'ye çıkalım..'
Aziz Yıldırım'a hodri meydan! 'FB TV'ye çıkalım..'
GİRİŞ 22.02.2018 14:32 GÜNCELLEME 22.02.2018 14:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kongre üyeleriyle Levent'te bir araya gelen Ali Koç, Aziz Yıldırım'a sert sözlerle yüklendi. Koç, “Kazanmak için her yol mübahtır demiyoruz. İyiler de kazanır. Efendiliğimiz korktuğumuzdan değil” dedi.

"BEN KURT MUYUM KUŞ MUYUM?"

 

 

Sarı-lacivertli kulübün başkan adayı şöyle devam etti: “Başkanımız zamanında ‘Başıma bir şey gelirse kulübü kurda kuşa bırakmayalım' dedi. Peki şimdi ben kurt muyum, kuş muyum. Bence başkanımız o zaman benim bu topa girmeyeceğimi düşünüyordu. Onun için beni işaret etti. Taraftar kulübün gerçek sahibidir. Kongre üyesi de taraftardan seçiliyor, taraftar olmasanız kongre üyesi de olmazsınız. Gerçi son zamanlarda başka taraftarlar da üye oluyormuş." ifadelerini kullandı.

"ÇIKALIM FB TV'YE TARTIŞALIM"

Koç şöyle devam etti: “Bedelsiz üye olayında bizi aptal zannediyorlar herhalde. 17 bin tane bayimiz var, hepsini üye yapabileceğimizi bilmiyorlar mı acaba? Bizi bu yollardan geçirmesinler. Önümüzdeki günlerde başkana bir mektup yazmayı düşünüyorum. Çıkalım FB TV’de birebir konuşalım tartışalım. Kimseyi mahkemeyi vermeyi düşünmüyorum ama konuşmalar bu şekilde devam ederse işler istemediğimiz noktaya gidebilir. Şunu herkes bilsin: Fenerbahçe için bıçak kemiğe dayandığında girmeyeceğim kavga olmaz.”

YORUMLAR 3
  • Nizam KIZILOĞLU 6 yıl önce Şikayet Et
    Bende aziz başkancıyım ama yeter artık zorla güzellik olmaz dinamik başkan adayı sayın ali koç gelsin bazı yanlışlıkları tv lerden izliyorum üzülüyorum bu fenerbahçeye zarar veriyor.
    Cevapla
  • mesud 6 yıl önce Şikayet Et
    Diktatörlük bu işte. Sözde demokrat özde diktatör. 17 bin bayiyi febeye üye yaparım diyor. Heralde sormayacak olurmusın diye. Olmazsan alırım ekmeğini elinden haaa. Bunun gibi 10 aile var tepede. Temizle devlet uçsun.
    Cevapla
  • HASAN TAN 6 yıl önce Şikayet Et
    KOC şimdide futbola mı elini atıyor bi zıplamadığın yer orası vardı
    Cevapla