Kocaman'dan iddialı sözler! 'Hiçbir takım yenemez'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Alanyaspor maçı sonrası yaptığı durum değerlendirmesinde gelecek adına umutlu mesajlar verdi.

Kocaman'dan iddialı sözler! 'Hiçbir takım yenemez'
Kocaman'dan iddialı sözler! 'Hiçbir takım yenemez'
GİRİŞ 19.02.2018 11:59 GÜNCELLEME 19.02.2018 12:03
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Berabere biten Gençlerbirliği maçıyla birlikte futbollarında gözle görülür bir ilerleme kaydettiklerini belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Bu periyotta Alanya maçının ilk yarısı hariç çok iyi işler yaptık. Özellikle Başakşehir maçı seviye olarak en üstte yer aldığımız maçtı" dedi.

SONUNA KADAR BÖYLE

 

 

Kocaman, bu futbollarını devam ettirmeleri halinde önlerinde kimsenin duramayacağını iddia ederken, "Bizi kolay kolay hiçbir takım yenemez. Doğru bildiğimiz yolda hızla ilerliyoruz. Çok geliştik. Mesela bir kıyaslama yapayım. Fenerbahçe'deki ilk dönemimde (2010-11, 2011-12, 2012-13 sezonları) sahip olduğum takımdan çok daha iyi bir takıma sahibiz. Daha güçlü, daha iradeli bir takımımız ve futbolcu topluluğumuz var. Bu potansiyeli sonuna kadar kullanacağız" ifadelerine yer verdi. 

İki görev süresi arasında kendisinin ve teknik heyetinin de geliştiğini sözlerine ekleyen 52 yaşındaki teknik adam, "Yardımcılarıma çok güveniyorum. Onlar benim yol arkadaşlarım ve işlerini iyi yapıyorlar. Birlikte Fenerbahçe için gece gündüz demeden çalışıyoruz" diye konuştu.

Aykut Kocaman'ın bu sezonki sözleri

21/08/17 - 'Şampiyon olacağız, öyle gözüküyor'
17/09/17 - 'Hep burada olacağım'
16/10/17 - 'Puan farkı suni'
04/11/17 - 'Gerekeni yapacağım'
01/02/18 - 'Şampiyon olmamız, zor görünüyor'
17/02/18 - 'Avrupa şampiyonu olabiliriz'

YORUMLAR 6
  • Bayram 6 yıl önce Şikayet Et
    Rakipleriniz sürekli frenliyor, eski futbolcularınız size karşı oynamıyor, önemli oyuncular oynattırılmıyor vs.vs...Ben olsam bende iddalı konuşurum.
    Cevapla
  • konyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    haberin sonunda ki, aykutun bu sezonki sozleri bolumu guzeldi. Tabi rakip takimlarin maclarini yoneten hakemlerin tutarsizligi adama her seferde degisik cumleler kurdurmus. adam, GS ve BJK nin deplasman maclarinda, puan kayip edeceginden emin. saolsun hakemlerde aykutu yaniltmadi
    Cevapla
  • mert kaya 6 yıl önce Şikayet Et
    bu hakemlerle böyle giderse şampiyon olmamız zor gözüküyor dedi en sıkıntılı sözü bu olarak görüyorsunuz değilmi eksik yazma editör adam ne dediyse ortada öyle 3 yıldır tüpçü desteği ile giden çakma filozof gibi değil Konya maçında 2 aleyhine 2 lehine hata yapılınca şifo mehmete yaptığını gördük gazeteci soru sordu ona bile cevap veremedi Kadıköye bordo-mavi takım giyip gelen adamdan bir halt olmaz.aklı TS de 1996 da ve 2011 de takılıp kalmış sana 1996 da saldır diyenmi vardı Aykut sırf efendiliğinden İstanbulspora gönderildi kendisi Kadıköyde şampiyon olsa Aykutun 1996 da yaptığı centilmenliği yaparmı işigücü provakasyon
    Cevapla
  • Seekan BJK 6 yıl önce Şikayet Et
    İki çiçekle yazı getirdiniz pazar akşamı görürsünüz ali palabıyığı da getirin:)
    Cevapla
  • xyz 6 yıl önce Şikayet Et
    biz size yıllardır gösteriyoruz zaten. umudunu pazara mı bağladın.
    Cevapla
  • ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    şaka gibisin fenev::))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle