Ali Koç: Fenerbahçe Atatürk'tür!

Fenerbahçe Başkan adayı Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün "Kadın Kongre Üyeleri" ile bir araya geldi.

Ali Koç: Fenerbahçe Atatürk'tür!
Ali Koç: Fenerbahçe Atatürk'tür!
GİRİŞ 18.02.2018 14:53 GÜNCELLEME 18.02.2018 14:54
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

3 Temmuz sürecinde takdir edilecek bir duruş sergilendiğini ifade eden Koç, "3 Temmuz sürecinde takdire şayan bir duruş sergilendi. Bu süreci aşmamızda çok zarar oldu, rakiplerimizin çok çok önündeydik ama zarara uğradık. Kenetlendik. Fenerbahçeli olarak kendimizi şanslı hissetmeliyiz. 20. yıl belgeselini izledim,başkanımız, Şekip bey, İlhan bey dimdik ayakta durdu, biz de dışarıda mücadele ettik, taraftarımız da her yerdeydi. O dönemde bence en önemli unsur içeridekilere verdiğimiz güçtü" dedi.

Fenerbahçe'nin Atatürk'ün izinden gittiğini vurgulayan Koç, "Fenerbahçe Türkiye Cumhuriyeti'dir, Fenerbahçe bir spor kulübünden daha da fazlasıdır. Fenerbahçe, Atatürk'tür. Önemli olan Atatürk'ün hangi takımı tuttuğu değil, hangi takımın Atatürk'ün izinden gittiğidir. Fenerbahçe demek çağdaşlıktır, modernliktir. Anadolu'ya indiği zaman bereket getirmektir. Ezber bozandır. Fenerbahçelilik coşkudur, sadakattir, iyi günde ve kötü günde yanında olmaktır, cesur ve cömert olmaktır" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin web sitesinde eksiklikler olduğunu ifade eden Koç, "Fenerbahçe saygındır, örnektir, oyunun kuralını belirleyendir. Fenerbahçelilik ise coşkudur, histir ve en önemlisi de sadakattır. Fenerbahçelilik cesurluktur. Fenerbahçe'in web sitesini açtığımız zaman Fenerbahçe'nin ilkeleri ve değerleri yazılı olarak karşımıza çıkmıyor. Hayal ettiğimiz Fenerbahçe'de kongre üyeleri her zaman söz sahibi olmalıdır. Her şeyi sorgulamak demek, sadece havuza giriş ücretlerini sorgulamak değil, Fenerbahçe'nin geleceği için bazı sorgulamalar yapmak önemlidir. Bizi anlatan bir döküman olması gerekiyor, seçilirsek inşallah bunu da yapacağız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 30
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış söylüyor.Fenerbahçe demek Aziz Yildırım demektir.Anlayana....
    Cevapla
  • mistik 6 yıl önce Şikayet Et
    fenerli olmamam isabet olmus
    Cevapla
  • H.B.V. 6 yıl önce Şikayet Et
    Zaten olmazsın? çünkü Fenerbahçe Anadoluda kurulan ilk ve tek Türk takımıdır .. Beşiktaşı Osmanlı sarayındaki Rumlar ,Galatasarayı Fransızlar kurduğu için Yabancılar ve Yabancılarla kan bağı olanlar çok daha severler, günümüzdede bunları bilmeyen Türk taraftarlarda, Abdülhamidin o zaman yabancılar tarafından kurulan Takımların yöneticileri Türk olacak diye kanun çıkatmasından sonra Türkleşen takımların mazisini bilmedileri için bu takımları tutarlar bilmiyorsan öğren kardeş? :)).
    Cevapla
  • babo 6 yıl önce Şikayet Et
    yav arkadaşlar Atatürk ile FB nin ne alakası var ya.
    Cevapla
  • oflu 6 yıl önce Şikayet Et
    İSTANBULUN 3 TAKIMI DA KOÇLARIN ,,,,VE GEZİ OLAYLARINDA KOÇUN DİNAINDA DA DA bu gezicilere bakım ve servis yapılmıştı değil mi?????kalsın sn koç biz Anadoluluyuz atatürkcü falan değiliz elhamdulillah.
    Cevapla
  • JagLerim 6 yıl önce Şikayet Et
    herşeye atatürkü karıştırmayın ülennnn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle