Isla'dan Aykut Kocaman'a mesaj!

Fenerbahçe forması giyen Mauricio Isla, Aytemiz Alanyaspor'u 3-0 yendikleri maçın ardından kısa bir değerlendirme yaptı.

Isla'dan Aykut Kocaman'a mesaj!
Isla'dan Aykut Kocaman'a mesaj!
GİRİŞ 17.02.2018 21:35 GÜNCELLEME 17.02.2018 21:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yıldız oyuncu, zirve ile puanlarını eşitlemelerinin altını çizerken, ''Sadece mutluluk yaşadığımı söyleyebilirim. Fenerbahçe'yi lider ile aynı puanda ligin en tepesinde görüyoruz. Hedefimiz şampiyon olmak ve şampiyonluk yolunda böyle galibiyetler çok önem taşıyor. Takım halinde kazanmayı başardı'' dedi.

Hasan Ali'nin gelecek hafta cezalı duruma düşmesinin ardından sol kanatta oynayıp oynayamayacağının sorulması üzerine ''Beşiktaş maçı öncesi kazanmak önemliydi. Üst düzey bir maç olacak. Biz bu hafta boyunca çalışarak %100'ümüze ulaşıp çıkmak istiyoruz. Eğer İsmail hazır olmazsa ya da hocamız solda oynamamı isterse ben takıma katkı için hazırım. Aynı durum Şener için de geçerli. Hocamız inandığı ve bize görev verdiği sürece bir problem yok'' ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 1
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    Aylar önceden bunun denenmesi ve tecrübe kazanılması gerekirdi.İsmail ve H.Ali sağlamken de bunu defalarca yazdım.şimdi hayırlısı bakalım.
    Cevapla