Yok artık Ali Koç! 100 milyon Euro'luk anlaşma

"Güçlü sermaye koyacağım" diyen Ali Koç'un, 100 milyon euroluk bir sponsorluk planladığı öğrenildi. Yıldırım da aynı miktarı arıyor.

Yok artık Ali Koç! 100 milyon Euro'luk anlaşma
Yok artık Ali Koç! 100 milyon Euro'luk anlaşma
GİRİŞ 15.02.2018 10:15 GÜNCELLEME 15.02.2018 10:15
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de bir önemli gelişme de mali kaynak konusunda yaşanıyor. Başkan Adayı Ali Koç'un, üyelerle yaptığı toplantıda, "Güçlü bir sermaye koyacağım" çıkışıyla yönetim de hareketlendi. Koç'un sözünü ettiği miktarın ne olacağı konusunda yapılan çalışmalarda 100 milyon euro rakamına ulaşıldı.
 
Türk Lirası karşılığı 470 milyonu geçen paranın Ali Koç tarafından sponsorlar vasıtasıyla kulübe gireceği de tespit edildi. Başkan Aziz Yıldırım da bu gelişme üzerine hemen harekete geçti.
 
AŞAĞI KALMAYACAK

Yıldırım'ın da Ali Koç'un koyacağı miktarda bir kaynak sağlamak için çalışmalar yaptığı öğrenildi. Başkan Yıldırım'ın yeni kurulacak yönetimde paralı iş adamlarından sağlayacağı sponsorluk gelirleriyle, Ali Koç'un vadettiği ölçüde bir rakamı ortaya koymak için önemli girişimler yaptığı da belirtildi. Bu konuda Yıldırım'ın yaptığı girişimlerin çok olumlu ilerlediği şeklinde bilgiler de var.
 
40 YAŞ ALTINDA KOÇ EĞİLİMİ

Kongre rüzgarlarının sert şekilde estiği F.Bahçe'de, bugünlerde 'Seçimi kim kazanacak?' sorusu da en çok konuşulan konulardan. Üyelerin nabzını tutan camianın tecrübeli isimleri, gençlerde Ali Koç'a yönelik ciddi bir eğilim olduğunu söylüyor. Özellikle 40 yaş altı üyelerin Koç'a ağırlıklı olarak destek vereceği iddia ediliyor. 40 yaş üstünde olanların eğilimi ise Yıldırım.

YORUMLAR 10
  • Isimsiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayin üyeler lütfen ali koçu secin artık azizden bıktık koca takımın stadına seyirci gitmiyor artık deyişiklik zamanı ali koç başkan fb şampiyon ali koç ali koç
    Cevapla
  • İlhan Yükseloğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben 79 yaşındayım, Ülkemizin medarı iftiharımız değerli iş adamı sayın ALİ KOÇ'u yürekten Destekliyorum.Sevgilerimle.
    Cevapla
  • Osmanlı Kartalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Koş Ali koş! Kal aziz kal! Uyu Volkan uyu! Emre maçı sat! Epireanu terli iken soğuk su içme! Kedi eti 7!
    Cevapla
  • Sağduyu 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben 40 yaş üstüyüm ve Ali Koç'u destekliyorum. Benim gibi niceleri de öyle. O artık bizim için Aziz Başkan değil. Yıldırım'ı sevip destekleyen taraftar yok denecek kadar az.Kongre üyelerinin durumu faklı olabilir.
    Cevapla
  • Vénus hottentote 6 yıl önce Şikayet Et
    _ sayin Ali Koç' Oylarimiz parayla satilikte degildir .. yan cebime koyuver
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle