Kocaman: Rakibimiz Beşiktaş değil G.Saray!

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'a göre sarı lacivertlilerin şampiyonluk yolundaki en ciddi rakibi Galatasaray.

Kocaman: Rakibimiz Beşiktaş değil G.Saray!
Kocaman: Rakibimiz Beşiktaş değil G.Saray!
GİRİŞ 15.02.2018 09:29 GÜNCELLEME 15.02.2018 10:17
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta mücadelesi kapsamında Medipol Başakşehir'i 2-0'lık skor ile geçen Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman şampiyonluk yarışının röntgenini çekti.

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'a göre Spor Toto Süper Lig'de sarı lacivertlilerin şampiyonluk yolundaki en ciddi rakibi Galatasaray.

 

Aykut Kocaman'a göre rakip Galatasaray

Aykut Kocaman, şampiyonluk yarışının röntgenini çekti. Medipol Başakşehir'i yenerek Süper Lig'de şampiyonluk yarışına yeniden ortak olan Fenerbahçe'de 'liderlik' hesapları başladı. Aykut Kocaman, ilk yarıda Galatasaray ile 8 puana çıkan farkın kapanacağını söylemiş ve tahmininden haklı çıkmıştı.

Sarı-lacivertli çalıştırıcı şimdi de yakın çevresine, yarışta en büyük rakiplerinin Galatasaray olduğunu belirtirken, liderlik içinse 27'nci haftayı işaret etti. İşte 'Kocaman' analiz:

''BEŞİKTAŞ GÖTÜREMEZ''

"Başakşehir'de önümüzdeki süreçte çözülme başlar. 30. haftaya kadar 10 puan daha kaybedebilirler. Tecrübeleri de şampiyonluk için yetersiz.Beşiktaş'ın ise çok zorlu deplasmanları var. Sırasıyla, Konya, Trabzon ve Başakşehir'e gidecek. Galatasaray'la da rakip sahada oynayacaklar. Şampiyonlar Ligi'nde yıpranacaklar. Bu yükü sonuna kadar taşıyamazlar.''

''EN ÖNEMLİ RAKİBİMİZ GALATASARAY''

"En önemli rakibimiz Galatasaray. Fikstürde çok büyük avantajları var. Bizimle oynayacakları derbiye kadar kolay kolay puan kaybetmeyeceklerdir. O maça kadar minimum 10 puan toplarsak, derbide onları yakalama şansımız doğar... Ertesi hafta (27. hafta) onlar Trabzonspor ile oynayacaklar. O maçın sonucuna göre liderliği devralabiliriz. Yeter ki biz bu süreçte kendi maçlarımızı kazanalım." (Sabah)

YORUMLAR 34
  • veysi 6 yıl önce Şikayet Et
    aykut bos hayellere kapiliyorsunuz bundan sonra ya gs yada bjk sampiyon
    Cevapla
  • Zafer 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizim Rakibimiz Bayern Münih, anlatmaya gerek görüyorsunuz sayın seyieciler, susuyorum, anlatmıyorum,;)))
    Cevapla
  • Osmanlı Kartalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Bey, başkanına söyle: 1-GS ve BJK'ye doping testçilerini göndersin 2-Kaybedeceğini anladığın maçın ertelenmesi için bomba ihbarı yapsın 3-Venyö, Ziya ve Epireanu gibi yeni rakip oyuncular alsın. Kesin şampiyonsun.
    Cevapla
  • pasalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de iki büyük takım var. Fenerbahçe ve Galatasaray dogru söylemiş aykut hoca bir Galatasaray lı olarak tebrik ediyorum
    Cevapla
  • omer 6 yıl önce Şikayet Et
    dogru avrupada da vardar ve österburg
    Cevapla
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Evt felsefeci aykut üçüncülük için galatasarayla rekabetiniz olabilir zira liderlik için bjk Başakşehirle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle