Aziz Yıldırım'a Ali Koç çağrısı!

Fenerbahçe Eski Başkanı Ali Şen, Fenerbahçe ve Türk futbolunun geleceğine ilişkin özel açıklamalarda bulundu. Şen, Ali Koç’un başkan adaylığının Fenerbahçe için şans olduğunu ifade etti.

GİRİŞ 13.02.2018 22:03 GÜNCELLEME 13.02.2018 22:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

 Fenerbahçe’nin efsane başkanlarından Ali Şen, İHA’ya özel açıklamalar yaptı. Sarı-lacivertlilerin Başakşehir karşısında aldığı galibiyeti değerlendiren Şen, “Taraftarı çok olmayan, başkanı akıllı, antrenörü ve futbolcularıyla bir sistem takımı oluşturdu Başakşehir. Büyük takımların karşısında ne kadar iyi takım olursanız olun, maçlar zordur. Başakşehir; Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’yi sürekli yendi ama en önemli maç geldiğinde kaybetti. Yanlış bir şey yapmadılar ama karşılarında da Fenerbahçe vardı. Alınan sonuç normal” ifadelerini kullandı.
 
“Ali Koç, Fenerbahçe için büyük şans”
 
Fenerbahçe’de Ali Koç’un aday olmasıyla birlikte gerçekleşecek olan kongre üzerine de konuşan Ali Şen, “Soranlara anlatıyorum. Kime oy vereceğiz diyorlar, şunu söylüyorum. Aziz Yıldırım 20 yıldır görevde. Ali Koç, Türk futbolu için ve Fenerbahçe için büyük şans. Oy verecek kişi şunu düşünsün, hangisi Fenerbahçe’ye daha faydalı olur, daha büyük hizmetlerde bulunur. Bu sorunun cevabı zor değil. Aziz Yıldırım büyük işler yaptı, 20 yıl geçti. Ali Koç büyük sermaye getirecektir, büyük para koyacaktır. Bunların hepsi, 20 yıldır başkanlık yapan, taraftarı tarafından istifaya davet edilen Aziz Yıldırım için iyi değil. Benim de adayım Ali Koç dese, Ali’nin yanında otursa, Fenerbahçe’ye yakışan bir kongre olur. Ama görülüyor ki seçim olacak ve hayırlısı olsun” dedi.
 
“Diğer kulüplerin de Ali Koç’ları olmalı”
 
Türkiye’de kulüplerin battığının altını çizen Ali Şen, “Gaziantepspor gibi bir kulübün durumu ortada, Samsunspor ortada. Yıllardır savunduğum bir konu var. Spor kulüpleri bölünmeli. Mesela Fenerbahçe’de futbol kulübü olmalı, başkanı yönetimi ve bütçesi ayrı, basketbol kulübü ayrı olmalı, başkanı, bütçesi ve yönetimi ayrı olmalı. Tekli yıllarda bir kulübün, çiftli yıllarda diğer kulübün seçimi yapılı, delegeler de her yıl gelip kulüpte ne olup bittiğine bakar. Böyle bir durum olduğu zaman Fenerbahçe’de Ali Koç’un yaptığı bu adım, elini taşın altına koymasıyla diğer kulüplerde de Ali Koç’lar çıkar. Galatasaray’da Ali Sabancı var, Beşiktaş’ta Hüsnü var, Tuncay var. Zengin holdingleri spora sokup, iş dünyasındaki rekabeti spor kulüplerine de yansıtırlarsa müthiş bir adım atarlar” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR 5
  • Ayyıldız 6 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım ne yapacaksa şimdiye kadar yaptı...yani denendi tekrar gelse be olur aynı tas aynı hamam... Ali Koç yeni bir sayfa yeni bir heyecan yeni bir başlangıç.. bence real madrid başkanı gibi olacak..yani efsane.. Ali Koç birikimiyle vizyonuyla gücüyle ufkuyla çok farklı örnek bir başkan olur..
    Cevapla
  • Özgür 6 yıl önce Şikayet Et
    Umarım bu sefer kurtuluruz yıldırım belasından. Egosu için çeyrek final oynayan takımı ne hale getirdi. Zico yu gönderdi gün bizim için bitmiştir a. Yıldırım. İstemiyoruz seni, düş artık Fenerin yakasından
    Cevapla
  • aydın 6 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçenin sahibi gibi önemli eşiklerin arefesinde çıkıp üyeleri yönlendirecek konuşmalar yapması manidar ali şen başganın.
    Cevapla
  • emir 6 yıl önce Şikayet Et
    ne demiş bu ya valla anlamadım.
    Cevapla
  • Kadiköylū Veli 6 yıl önce Şikayet Et
    Katilmiyorum.bu fikrini ali.
    Cevapla