Az daha gönderiliyordu! Kurtarıcı oldu

Devre arası gönderilmesi planlanan ancak Janssen'in sakatlığı nedeniyle takımda kalmasına karar verilen Jose Fernandao attığı gollerle ve performansıyla F.Bahçe'ye can simidi oldu.

Az daha gönderiliyordu! Kurtarıcı oldu
Az daha gönderiliyordu! Kurtarıcı oldu
GİRİŞ 13.02.2018 11:19 GÜNCELLEME 13.02.2018 15:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertli ekibin ikinci yarıdaki yıldızı Jose Fernandao oldu. Başakşehir maçında da attığı goller ve performansıyla büyük beğeni toplayan Brezilyalı futbolcu, devre arasında takımdan ayrılmak üzereydi. Ancak Janssen'in sakatlığı sonrası karar değişti. Geçen sezon kolu kırılan, uzun süre sahalardan uzak kalan ve kilo problemi yaşayan Fernandao son anda takımda tutuldu.

Janssen'in beklenenden daha geç sahalara dönecek olması sebebiyle planlar gözden geçirildi ve Brezilyalı ile yola devam etmenin daha doğru olacağı fikri benimsendi. Fernandao da kendisine verilen şansı iyi kullanarak takımın ilk forveti olmayı başardı. 

Brezilya'da övgü

Öte yandan Fernandao, başarılı futboluyla ülkesinde de gündem oldu. Brezilya basını tecrübeli forvetin golleri ve performansına övgülerde bulundu.

Globoesporte, "Fernandao golleri attı, F.Bahçe, lideri yendi" ifadelerini kullandı. Lancenet sitesi de, "Fernandao 2 kez gol buldu, takımını galibiyete taşıdı" dedi. Bu arada Fernandao'nun Türkiye'de 100. lig maçına çıktığı da özellikle vurgulandı. Bir diğer Brezilyalı yıldız Giuliano'nun da sakatlığını atlattığı ve milli takım yetkilileri tarafından izlendiği aktarıldı. 

Hulk gibi sevin baba

Fernandao'nun çocuklarını babalarını çizgi film kahramanı Hulk'a benzettiği ve maça giderken tecrübeli futbolcuya, "Baba sen bizim kahramanımızsın, şimdi git Fenerbahçe için goller at ve Fenerbahçe'nin de kahramanı ol. Golünü atınca da Hulk gibi sevin" dedikleri aktarıldı.

Fernandao'nun da çocuklarına, "Tamam çocuklar, eğer gol atarsam sizin için öyle sevineceğim" cevabını verince çocukları, "Hayır baba atarsam diyemezsin, atacaksın ve Hulk gibi sevinip bize göstereceksin" diyerek babalarını motive ettikleri kaydedildi. Fernandao da attığı ilk golden sonra çizgi film kahramanı Hulk'un taklidini yaparak gol sevincini yaşadı.

YORUMLAR 2
  • fatih akman 6 yıl önce Şikayet Et
    Fernandao değilde başka bir forvet oynasa Fenerbahçe yine kazanırdı takım halinde herkes cok istekliydi, gerçi dün aksam biz Antalya ya ilk yarida oynadigimiz gibi oynarsak kimse duramaz karşımızda.
    Cevapla
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    M.Topal, Atıf, Fernandao gitmesin ve Ozan oynamasın diye aylarca yalvardım, hepsi arşivde şükür.
    Cevapla